Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 22 Aralık 2013

Recai Koç MHP’den Meclis Üyesi Aday Adayı

Recai Koç Milliyetçi Hareket Partisi’nden Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı için MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığına resmi başvuruda bulundu.

MHP Çatalca İlçe Başkanı Niyazi Uyar’ın da aralarında bulunduğu kalabalık bir heyetle Arnavutköy İlçe Başkanlığına gelen Recai Koç resmi başvurusunu Arnavutköy ilçe başkanlığına yaptı. Başvuru sonrası bir açıklama yapan Recai Koç, “Arnavutköy Dursunköy Mahallesi’nde oturuyorum. Uzun yıllardır MHP’de siyaset yapıyorum. Arnavutköy ve Arnavutköy halkına hizmet etmek adına bu yola girdik. Partim ve Arnavutköy halkı bu göreve beni layık görürse Arnavutköy halkı için hizmet etmek istiyorum. Arnavutköy Belediye yönetiminde olursak sadece partililerimiz adına değil, bütün Arnavutköylüler adına çalışmalar yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bugün beni desteklemek için gelen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Babacan başarılar diledi
Daha sonra bir konuşma yapan MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan ise konuşmasında Recai Koç’un parti yönetiminde bulunduğunu ve başvuru için istifa ettiğini, “Recai bey ilçe yönetimimizde bulunuyordu. Ancak kendisini meclis üyesi adayı olmasını istedik. Bu yüzden parti yönetiminden istifa ederek başvurusunu gerçekleştirdi. Partimiz adına bir çok çalışmalarda bulunmuştur ve değişik görevlerde partimize hizmet etmiştir. Kendisine bu süreçte başarılar diliyorum. Allah hayırlara vesile kılsın” dedi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba