Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 23 Ocak 2014

Tuncel: “Önemli olan zor bir bölge de başarı elde etmektir”

CHP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Ruhi Tuncel, Arnavutköy’de yayın yapan yerel gazete ve internet sitesi temsilcileriyle bir araya geldi. Arnavutköy Nokta Tesislerinde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında Tuncel, Arnavutköy’e dair hayallerini, projelerini ve beklentilerini anlatarak basının sorularını yanıtladı.

Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan CHP Arnavutköy Belediye Başkan adayı Ruhi Tuncel, “Öncelikle kendimden kısaca bahsetmek istiyorum. Dursunköy’de oturuyorum ve Arnavutköy’ün yerlilerindedim. Tarım ve hayvancılıkla uğraşıyorum. 2011’de CHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı yönetiminde yer aldım ve CHP’de siyaset yaptım. Biz bu sürece sonradan katılmadık zaten sürecin içerisindeydik. Arnavutköy halkına hizmet etmek için bu yola çıktık Bu basın toplantısı da hizmet yolunda ilk adımım olacaktır. Kimseyi kırmadan iyi bir seçim yürüteceğiz. Dosthane bir seçim olacağına inanıyoruz ve dosthane bir seçim süreci geçirmeyi temenni ediyoruz. Arnavutköy’ün sorunlarını iyi biliyorum çünkü bu sorunları birlikte yaşıyoruz. Bende Arnavutköy’ün yerlilerinden olduğum için bu sorunları sizler gibi bende yaşıyorum” diyerek Arnavutköy’ün sorunlarını iyi bildiğini vurguladı.

“Yüzde 50’yi değil, yüzde 100’ü kucaklamaya talibiz”
Örgüt içindeki kırgınlıkları gidermeye çalıştıklarını belirten Başkan adayı Tuncel, “Örgüt içinde kırgınlıklar elbette olacaktır. Çünkü bir bir aileyiz aile içinde bile böyle ufak tefek kırgınlar olur. Biz bu kırgınlıkları gidermeye çalışıyoruz. Gönlümüz tüm arkadaşlarımızla birlikte çalışmaktan yana. Arnavutköy’de Sevgi Kazanacaktır. Biz sayın başbakanın dediği gibi yüzde 50’yi değil yüzde 100’ü kucaklamaya talibiz. Kısır çalışmalardan dolayı CHP bölgede etkili olamadı. Bunu zamanında Bayram Eminel bey başarmış ve Arnavutköy’de bir tarih yazmıştır. Yaptığı hizmetlerle halen kendisinden bahsedilmektedir. Bizde Arnavutköy’de yeni bir tarih yazıp yıllar sonra bile hizmetlerimizle anılmak istiyoruz. Arnavutköy’de bir tarih yazacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kolay bir bölge değil bunun farkındayız ama önemli olan zor bir bölge de başarı elde etmektir” diyerek başarının zor bölgede sağlandığını ifade etti.

“Projeleri zamanla açıklayacağız”
Projelerini zamanla açıklayacağını belirten Tuncel, “Projelerimizi zamanla açıklayacağız. Arnavutköy’le ilgili çok güzel projelerimiz var. Örneğin Arnavutköy’de bir oto sanayi sitesi yok. Oto sanayi sitesi olmayan bir yere ilçe demek doğru değil. Niye Arnavutköy’ün oto sanayi sitesi olmasın. Arnavutköylü bir vatandaşın aracı arıza yaptığında çevre ilçelere gitmek zorunda kalıyor. Bu Arnavutköy için bir eksikliktir” dedi.

“Arnavutköylülere fayda sağlayacak adımlar atacağız”
Arnavutköy’de yapılması planlanan Havaalanı, Kanal İstanbul ve Yenişehir gibi devasa projelere de değinen Ruhi Tuncel, “Bu projeler devletin projeleridir. Bu yüzden bu projelere ilçe belediyesi fazla müdahale edemez. Ancak bu projeleri lehine çevirebilir. Bizde öyle yapacağız ve projelere dur demek yerine bölgeye nasıl fayda sağlarız diye düşünerek, Arnavutköy’e ve Arnavutköylülere fayda sağlayacak adımlar atacağız” diye konuştu. Program hatıra fotoğrafının çekilmesinden sonra son buldu.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Su Akıyor İSKİ Bakıyor!

Su Akıyor İSKİ Bakıyor!

Tasarım | Enba