Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 11 Mayıs 2014

CHP Arnavutköy’den Teşekkür Yemeği

CHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı bir program düzenleyerek 30 Mart yerel seçimlerinde sandıklarda görev alan partilerle bir araya geldi.

Zümrüt Düğün Salonunda düzenlenen programa CHP Milletvekilleri Süheyl Batum, Süleyman Çelebi, Mevlüt Aslanoğlu, İl Başkan Yardımcıları, çevre İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

“AKP gemisi su almaya başladı”
CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Nazım Asan konuşmasında, ” 30 Mart yerel seçimlerinde sandıklarda görev almış, alın teri dökmüş arkadaşlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. 30 Mart yerel seçimlerinde istediğimiz başarıyı kazanamadık. Bu konuyla ilgili seçimin tek kaybeden partisi AKP’dir. Türkiye genelinde AKP %7lik bir oy kaybetmiştir. Bu da 2 milyon oy demektir. Bunun anlamı AKP gemisi su almaya başladı demektir. Recep Tayyip Erdoğan şimdi de Cumhurbaşkanlığına aday olmaktadır. Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olmamalıdır. Bizim adayımız Cumhurbaşkanı olmalıdır” ifadelerini kullandı

“İlçe Başkanımıza partimiz adına çalışanları unutmadığı için teşekkür ederim”
CHP Milletvekili Süheyl Batum ise konuşmasında, “Bizler Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferleriyiz. Bugün ki bu toplantımız çok önemli bir toplantıdır. Çünkü parti için çalışanları unutmamak çok önemlidir. İlçe Başkanımıza partimiz adına çalışanları unutmadığı için ve böyle bir program düzenlediği için teşekkür ederim. Bugün anlamlı bir gün anneler günü bu nedenle bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum” diyerek tüm annelerin anneler gününü kutladı.

“Bu kadar hırsızlığa, yolsuzluğa rağmen AKP seçiliyorsa bunun sorgulanması lazım”
CHP Milletvekili Süleyman Çelebi “Öncelikle bu ülkenin geleceği için mücadele eden annelerimizin anneler gününükutluyorum ellerinden öpüyorum” diyerek başladığı konuşmasında, “Çıkarsız, hilesiz bu dava için çaba gösteren arkadaşlarımızı kutluyorum ve saygıyla önlerinde eğiliyorum. Bazen yenilgiyi kabul etmeliyiz. Ama ben Arnavutköy seçmeni olsaydım vicdanımı dinleseydim Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy verirdim. Çünkü bu kadar hırsızlığa, yolsuzluğa rağmen AKP seçiliyorsa bunun sorgulanması lazım” dedi.

“Eğilim yoklaması yapılmadı sizlerin görüşü alınmadı”
CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ise konuşmasında, “Seçimde dürüstçe görev almış ve görevini layıkıyla yerine getirmiş bütün arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum. İlçe başarısız, il başarısız, genel merkez başarısız kim alınırsa alınsın. Neden çünkü partililerin görüşü alınmadı. Ama eğitim yoklaması yapılmadı sizlerin görüşü alınmadı. İşte o yüzden şimdi kimse kimseye hesap soramıyor. Bizim görüşümüz dahi alınmadı” diye konuştu.

Programda aynı zamanda anneler günü olması nedeniyle Nesibe Türel yılın annesi seçildi. CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Nazım Asan Nesibe Türel’e çiçek verdi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba