Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 18 Ağustos 2013

Arnavutköy Basını Kaymakamla Piknikte Vedalaştı

İstanbul Yerel Medya ve Basın Mensupları Derneği Başkanı ve Akses Gazetesi İmtiyaz sahibi Hasan Terzi ve Arnavutköy yerel basını tarafından Arnavutköy Kaymakamı S. Hurrem Aksoy’un Antalya Döşemealtı ilçesine tayini çıkması nedeniyle bir veda pikniği düzenlendi.

Taşoluk piknik alanında düzenlenen veda programına Arnavutköy Kaymakamı S. Hurrem Aksoy, Bizim Bakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yazıişleri Müdürü Hikmet Gülatar, Bizim Bakış Gazetesi Yayın Danışmanı Telat Çabuk, Bizim Bakış Gazetesi Yayın Kurulu Üyesi Nuri Saatçi ve Zafer Kara, Arnavutkoyhaberleri.com Arif Sapmaz, Haberaktivite Gazetesi Taylan Ergün, Arnavutköy Gazetesi Kerim Güney, Kent Yaşam Gazetesi Salih Sütlan, Arnavutköy Medya Mustafa Teke, Kent Havadis Gazetesi Kadife Kırım, Arnavutköy Rehberi İsmail Canga, Can Fm Veysel Baytekin, Evren Fotoğrafçılık Uğur Yiğit katıldı.

“Yolunuz düşerse beklerim”
Düzenlenen piknikte bir konuşma yapan Arnavutköy Kaymakamı S. Hurrem Aksoy Arnavutköy’den ayrılmanın kendisi için zor olduğunu belirterek, “Arnavutköy’ün kurucu Kaymakamlığını yaptığım için burayı çok önemsedim. Burada bir çok zorluklar yaşadık. Arnavutköy yeni ilçe olmasından dolayı bir çok eksik vardı. Bu eksikleri kısa bir zamanda giderdik ancak bu eksikleri giderirken elbette bir çok zorlukla karşılaştık. Bu süreçte siz basın mensubu arkadaşlarımızla devamlı irtibat içinde olduk. Ancak Arnavutköy’deki görev sürem doldu ve tayinim çıktı. Hepinizin bildiği gibi yeni görev yerim Antalya’nın Döşemealtı ilçesi oldu. Eğer yolunuz düşerse hepinizi Döşemealtın’a beklerim. Hakkınızı helal edin” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Tasarım | Enba