Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 6 Haziran 2024

ARNAVUTKÖY KENT KONSEYİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Arnavutköy Kent Konseyi 25. Olağan Genel Kurulu yeni Başkan ve yönetimini belirlemek için toplandı.

Arnavutköy Kent Konseyi, 25. Olağan Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya

Mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri yoğun bir katılımla iştirak etti. Toplantıda önemli bir değişiklik yaşandı; uzun yıllardır başkanlık görevini sürdüren Kemal Aygenli, görevini yeni Başkan A.Menaf Batur’a devretti. Batur, oy birliği ile konseyin yeni başkanı olarak seçildi.

Görev değişimi sırasında konuşma yapan Kemal Aygenli, konsey üyelerine görev süresi boyunca verdikleri destekler için teşekkür etti ve yeni Başkan A.Menaf Batur’a başarılar diledi. Başkan Batur ise, Arnavutköy’ün gelişimi için tüm konseyle birlikte çalışacağını belirterek, kent konseyi üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Batur, ‘’ Bundan sonraki süreçte Arnavutköy’e ne kazandıracağız hepsini bu platformda konuşacağız. Bu platformda bulunan tüm üyelerin fikirleri benim için çok önemli ve bu fikirleri gerekli mercilere iletmek için elimden gelen gayreti göstereceğim’’ dedi.

Toplantıda, yeni dönemde yapılacak projeler ve hedefler üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

Toplantının sonunda Başkan A. Menaf Batur, Kemal Aygenli’ye başkanlık dönemi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Tasarım | Enba