Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 14 Haziran 2024

ARNAVUTKÖY’DE KARNE ŞENLİĞİ COŞKUSU

Arnavutköy Belediyesi, ilçede eğitim gören öğrencilere yönelik anlamlı bir karne etkinliği düzenledi.

Arnavutköy Belediyesi, ilçede eğitim gören öğrencilere yönelik anlamlı bir karne etkinliği düzenledi. Belediye bünyesindeki Çocuk Atölyesi’nde eğitim gören öğrenciler, başarılı bir dönemi geride bırakmanın sevincini yaşadı. Etkinlikte çocuklar için çeşitli aktiviteler ve eğlenceler düzenlendi.

Belediye ayrıca, ilçedeki okullarda eğitim gören tüm öğrencilere yönelik Arnavutköy Şehir Parkı ve Hadımköy İstasyon Meydanı’nda büyük bir karne şenliği gerçekleştirdi. Şenlikte çocuklar, Şişme oyun grupları, Animatör (kukla gösterisi), Alan Animasyon, Yeşilçam Sineması gibi birbirinden renkli etkinliklerle eğlenirken, aileler de bu coşkulu güne ortak oldu. Ayrıca etkinliklerde öğrencilere pamuk şeker, patlamış mısır ve osmanlı macunu ikram edildi.

Etkinliklerde konuşan Belediye Başkanımız Mustafa Candaroğlu, ‘’ Bugün evlatlarımız uzunca süren bir maratonun ardından karnelerini aldılar ve biz de Arnavutköy Belediyesi olarak onlara hem Arnavutköy Şehir Parkımızda hem de Hadımköy İstasyon Mahallemizde bir karne şenliği hazırladık. Bugün gönüllerince eğleniyorlar, ikramlarımız oluyor. Bu alanda belki bir yılın stresini atıyor yavrularımız. Bu şenliğimiz hız kesmeden devam edecek.’’ dedi.

Tatilin Başlamasını Böyle Kutlamak Çok İyi Geldi

Etkinliğe katılan öğrenciler etkinliklerde çok eğlendiklerini belirterek, Burada arkadaşlarımla oynamak ve çeşitli etkinliklere katılmak harikaydı. Belediye başkanımıza çok teşekkür ederiz dediler.

Çocukların coşkulu katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik, gelecek yıllar için de büyük bir motivasyon kaynağı oldu.

Etkinlikler, çocukların tatil başlangıcını neşeli bir şekilde kutlamalarına olanak sağlarken, aileler de öğrencilerle birlikte bu özel günün tadını çıkardı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Tasarım | Enba