Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 28 Haziran 2024

ARNAVUTKÖY’DE VATANDAŞA HIZLI ÇÖZÜM: MOBİL İLETİŞİM ARACI

Arnavutköy Belediyesi, Mobil İletişim Aracı ile vatandaşların taleplerine anında çözüm sunarak büyük beğeni topluyor.

Arnavutköy Belediyesi, vatandaşların belediye hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve sorunlarına daha hızlı çözüm bulabilmek amacıyla uzun süredir yürüttüğü Mobil İletişim Aracı hizmeti ile yenilikçi bir adım atmaya devam ediyor. Bu hizmet, belediye ile halk arasındaki bağı güçlendirirken, sorunların anında çözüme kavuşmasını sağlıyor.

Mobil İletişim Aracı, ilçenin farklı noktalarına giderek vatandaşların taleplerini yerinde alıyor ve anında ilgili birimlere iletiyor. Bu sayede, belediyeye gelme imkanı olmayan veya zamansal sıkıntı yaşayan vatandaşlar da hizmetlerden kolayca faydalanabiliyor.

Mobil İletişim Aracı hizmeti hakkında görüşlerini belirten bir vatandaşlar, “ Hizmetin çok faydalı olduğunu, daha önce en ufak bir işlem için belediyeye gitmek zorunda kaldıklarını, bu hizmet sayesinde belediyeye gitmeye gerek kalmadan Mobil İletişim Aracı sayesinde direk ilgili birimlere iletebiliyoruz.’’ diye belirttiler.

Arnavutköy Belediyesi, bu hizmetin yaygınlaşmasıyla birlikte, halkın belediye ile olan iletişimini güçlendirmeyi ve sorunları daha etkin bir şekilde çözmeyi hedefliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Tasarım | Enba