Ana Sayfa MANŞET 5 Mart 2025

CHP’li Hasan Kantarkıran: “Arnavutköylülük vurgusu vardı ama atamalar dışarıdan”

CHP’li Hasan Kantarkıran: “Arnavutköylülük vurgusu vardı ama atamalar dışarıdan”

CHP Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Hasan Kantarkıran, belediyede görevli 2 müdür, 2 mühendis, 3 teknisyen, 3 memurun Arnavutköy Kaymakamlığı’na görevlendirilmesi ve bazı çalışanlara yönelik ‘mobbing’ iddialarıyla ilgili soru önergesi verdi.

Hasan Kantarkıran, Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu’nun seçilmesinin ardından, aynı partiden olmasına rağmen önceki dönem Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı tarafından atanan birçok müdür, memur ve çalışanın görev yerlerinin değiştirildiğini belirtti.

Önergesinde, Başkan Candaroğlu’nun seçim öncesi ve sonrası “Arnavutköylülük” vurgusu yapmasına rağmen, belediye bünyesindeki müdürlüklere Arnavutköy ve belediye dışından atamalar gerçekleştirildiğini ifade eden Kantarkıran, bazı çalışanların ise rızaları dışında görevlendirildiğini dile getirdi.

#arnavutköy #istanbul

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Tasarım | Enba