Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 8 Aralık 2023

Yeşil Ordulular Derneği’nden Muhteşem Program

Arnavutköy Yeşil Ordulular Derneği Kadın Kolları kahvaltı programı düzenledi. Programa yoğun katılım oldu.

Dürümcü Musa Usta’nın Avlu34 şubesinde düzenlenen kahvaltı programına Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaprak Aydın, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Arzu Başkan, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli, İYİ Parti Arnavutköy Belediye Başkan Adayı İsmail Yaşar, Ordu İkizce İlçesi Yoğunoluk Dernek Başkanı Necati Sekmen, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetimleri, belediye başkan aday adayları, meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adayları, muhtarlar ve muhtar adayları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri, iş insanları, esnaflar ve birçok vatandaş katıldı.

Arnavutköy Yeşil Ordulular Derneği Başkanı Adem Dinçer katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada derneğin faaliyetlerinden bahsederek, “Bu güzel buluşmada bir araya gelmekten dolayı mutluluk duydum. Derneğimiz birçok sosyal ve kültürel projeye imza atmıştır. Amacımız kendi kültürümüzü yaşatmak ve hemşehrilerimiz ile birlikte dayanışma içinde olmaktır. Derneğimizin birlik ve dayanışma ruhuyla daha da güçleneceğine inanıyorum. Üyelerimizin desteğiyle derneğimizi daha da güçlendireceğimize inancımız tam. Programımıza katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Arnavutköy Yeşil Ordulular Derneği Kadın Kolları Başkanı Hatice Altuğ ise programa katılımın yoğun olmasından mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Programa gösterdiğiniz yoğun ilgi bizi son derece memnun etti. Bu etkinlikle birlikte, daha sıkı bir bağ kurma fırsatını bulduğumuzu düşünüyorum. Gelecekte de birlikte nice güzel etkinliklere imza atacağız. Bu anlamlı günü birlikte paylaştığımız için, bizi kırmayıp programa katıldığınız teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Tasarım | Enba