Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 25 Ekim 2013

Ve Beklenen Oldu: “Kaymakam Başkanlığa Aday”

Arnavutköy’ün kurucu kaymakamı olan ve yaklaşık 2 ay önce Antalya’nın Döşemealtı ilçesine tayini çıkan S. Hurrem Aksoy, 2014 yerel seçimleri için Ak Parti’den Arnavutköy Belediye Başkanlığı aday adayı olduğunu açıkladı.

Önümüzdeki günlerde Ak Parti İlçe Başkanlığına resmi başvuruyu yapacak olan Aksoy, Arnavutköy sevdasının kendisinde derin izler bıraktığını ifade ederek; “Bu sevda bizi Arnavutköy’den ayırmadı. Arnavutköy’e daha fazla hizmet etmeye yönlendirdi. Allah

nasip ederse birkaç gün içerisinde Adalet ve Kalkınma Partisi’ne Arnavutköy Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı için resmi müracaatımı gerçekleştirmiş olacağım. Rabbim, hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin” dedi.

Gazeteci Taylan Ergün ve Salih Sütlan’a özel açıklamalarda bulunan Aksoy, Kaymakamlık yaptığı süre içinde Arnavutköy’ün kendisinde çok derin izler bıraktığını söyleyerek, Arnavutköy’ ve Arnavutköy halkına daha fazla hizmet etmek adına kaymakamlık görevinden istifa edip Arnavutköy Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı olduğunu belirtti.

Haber: Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba