Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 31 Aralık 2013

Suat Özgür Yeniden Boğazköy İstiklal’e Aday

Arnavutköy Boğazköy İstiklal mahalle muhtarı Suat Özgür 2014 yerel seçimlerinde yeniden muhtarlığa aday olduğunu açıkladı.

Suat Özgür 2009 yerel seçimlerinde Boğazköy İstiklal Mahallesi muhtarlığına seçilmişti. Özgür, 2014 yerel seçimlerinde yeniden İstiklal mahalle muhtarlığına aday olduğunu ve ikinci defa bu görevi yaparak mahalle sakinlerine hizmete devam etmek istediğini ifade etti.

“Muhtar kendinden önce milleti düşünmeli”
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Boğazköy İstiklal Mahallesi Muhtarı Suat Özgür, “Halkın talebi üzerine yeniden muhtar adayı oldum. İnşallah şahsım ve mahalle halkı adına hayırlısı olur. Babam 25 yıl bu köyde muhtarlık yaptı ve elinden geldiği kadar insanlara yardımcı olmaya çalıştı. Bize de her daim bunu nasihat etti. Bizde elimizden geldiği kadar onun yolunda yürümeye gayret ettik ve edeceğiz de. Bu güne kadar kendimi hiçbir konuda hiçbir makamda kimseden üstün görmedim. Her zaman kişiliğimizin makamdan üstün olması gerektiğini düşündüm ve her daim kendimi vatandaşın yerine koyarak hareket etmeye çalıştım. Çünkü bir muhtar kendinden önce milleti düşünmeli ve kendini vatandaşın yerine koymalıdır. Bir vatandaşın sorunu olduğunda muhtara her dakika ulaşabilmelidir. Çünkü muhtarın görevi bir nevi köprü vazifesidir. Bir vatandaş her zaman bir belediye başkanı, kaymakam ve valiyle görüşemez. Ama muhtar halk adına görüşebilir ve sorunları yetkili mercileri halk adına daha rahat iletebilir. Bu yüzden muhtar halkla yetkili merciler arasında köprü vazifesi görmektedir. Vatandaşın sorunlarını bu noktada çözüme ulaşması adına önemlidir” dedi.

“Çalışmaların takipçisi olacağız”
Boğazköy İstiklal Mahallesi’nde yapılan çalışmalara da değinen Suat Özgür, “Mahallemizin yüzde 80 alt yapı sorunu kalmadı. Sadece çevre düzenlemesi kaldı. Bundan sonra daha çok üst yapı konularında çalışmalarımızı ve takibimizi sürdüreceğiz. Mahallemizin imar planları ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Bizde takipçisi olmaya devam edeceğiz. Yeni bir okul için il özel idaresi, milli eğitim ve belediye ile ortak çalışmamız var. Okul yeri belirlendi. Onunda takipçisi olacağız ve okul inşaatı kısa bir zamanda başlayacak inşallah” diye konuştu.

Suat Özgür Kimdir?
Boğazköy İstiklal Mahallesi Muhtarı Suat Özgür 1980 doğumlu olup, Boğazköy’ün yerlilerindendir. Muhtarlıktan önce esnaflık yapan Özgür, gıda üzerine ve emlak üzerine çalışmalarda bulundu. Halen bu işlere devam eden Suat Özgür, 25 yıl muhtarlık yapan babası Yücel Özgür’den görevi devralmıştır. Suat Özgür, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba