Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 7 Kasım 2016

Arnavutköy Belediyesi’nden Kulüplere Malzeme Yardımı

Arnavutköy Belediyesi amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu. Arnavutköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen amatör spor kulüplerine malzeme desteği, bu sene de devam etti.

Bu sene 7. si düzenlenen amatör spor kulüplerine yardım programında, Arnavutköy’de faaliyet gösteren 10 spor kulübüne 30 farklı branşta yaklaşık 15 bin adet malzeme dağıtıldı. Vadi Park Arena Spor Kompleksi’nde düzenlenen amatör spor kulüplerine malzeme yardım programına; Arnavutköy Belediye Başkan Haşim Baltacı, Arnavutköy Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Vedat Dönmez, Futbol kulüpleri başkanları ve yöneticileri ile sporcular katıldı.

“Yerel yönetimler olarak her zaman destekliyoruz”
Programda bir konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, “Geleneksel hale getirdiğimiz malzeme yardım desteğimizi, her yıl yapıyoruz. Amatör bir ruh ile sporcu yetiştirmeye çalışan kulüplerimize bir can suyu olsun, bir katkı olsun diye yardımda bulunuyoruz. İşin maddi boyutundan ziyade kulüplerimizin sporcu yetiştirmesi ve ahlaklı bireyler yetiştirmesi bizim için daha önemlidir. Zira herhangi bir yerde spordan bahsettiğimiz zaman gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için yapılan bir etkinlik olarak nitelendirilmektedir. Sporun bir yandan bedenen, ruhen ve aklen gelişimlerimize katkısı olsun ama diğer yandan da enerjimizi doğru yerde tüketmek, tüketirken de vücudumuzu zinde tutma adına katkısı olsun. Spor kulüplerimizin bu yönde yapmış olduğu her faaliyeti yerel yönetimler olarak her zaman destekliyoruz” diye konuştu.

“Spor kulüplerimizin istedikleri hedeflere ulaşmalarını istiyoruz”
Arnavutköy Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı ve Ömerlispor Kulüp Başkanı Vedat Dönmez, “Arnavutköy Kulüpler Birliği olarak bizde kulüplerimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Arnavutköy’de bulunan kulüplerimiz zor şartlar altında liglerinde mücadele ediyor. Bu yüzden kulüplerimize sahip çıkmamız ve destek olmamız lazım. Arnavutköy’de bulunan spor kulüplerimizin istedikleri hedeflere ulaşmalarını istiyoruz” dedi.

Konuşmalardan sonra Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, her kulübün kendi rengine göre özel tasarlanmış formaları ve spor malzemelerini kulüp başkanları ve yöneticilerine teslim etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba