Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 8 Kasım 2016

CHP Arnavutköy’de Devir Teslim Töreni

Kongre sonrası CHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen devir teslim töreni ile Ruhi Tuncel mührü aldı.

Devir teslim törenine Kayyım Heyeti Başkanı Ali İhsan Ercan, CHP İl Başkan Yardımcısı ve 3. Bölge Sorumlusu Selçuk Biber, İBB Meclis Üyesi ve Çatalca Meclis Üyesi Süleyman Kolcuoğlu, partililer ve yeni yönetim katıldı. İl Başkan Yardımcısı ve 3. Bölge Sorumlusu Selçuk Biber partinin mührünü yeni seçilen Ruhi Tucel’e partililerin huzurunda teslim etti. Kayyım Heyeti Başkanı Ali İhsan Ercan, “Sizlerden ricam partinize her zaman sahip çıkmanız. Bu bir bayrak yarışıdır. Sizler yeni yönetimden görev isteyin” dedi.

“Partimizi en iyi noktaya getirmek için çalışacağız”
CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Ruhi Tuncel, “Biz bu yola sevgiyle geldik. Bizler sevgiyle herkesi kucaklayacağız. Bizler gelici geçiciyiz. Partimizin kurumsal kimliği önemlidir. Zor bir bölgede yer alıyoruz. Ama bu bizi asla yıldırmayacak. Partimizi en iyi noktaya getirmek için çalışacağız. Burada sizlerin huzurunda söz veriyorum” diye konuştu.

“1 oyun kıymetini bu seçimde görmüş olduk”
CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Selçuk Biber bir önceki yönetime ve Ruhi Tuncel ekibine seslenerek, “Geçmiş dönemin hatalarını tartışmak istemiyorum. Yeni bir defter açtık. Seçimde 1 oyun kıymetini bu seçimde görmüş olduk. Buradan söz veriyorum. Yeni yönetime elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba