Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 15 Kasım 2016

Yüksel Emir; 14 Yıldır Masal Anlatılıyor

MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir, yerel basınla bir araya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’yı hizmet üretememekle eleştiren Yüksel Emir, “2009’dan beri sayın başkandan hikaye dinliyoruz” dedi.

Basın yolu ile birilerini eleştirmeyi doğru bulmadığını ifade eden Emir, “Ancak yüzlerine karşı söylediklerimizi burada da söylemekte bir sakınca görmüyorum. Geçtiğimiz günlerde sayın başkanın gazetelerdeki beyanatlarını okudum. Resmen masal anlatmış. 14 yıldır bu ilçeyi yönetiyor ancak yapılan işler ortada. Sadece belirli bir zümre mutlu ediliyor. Yani azınlıkta kalan bir mutlu kitleden bahsediyoruz. Ülke genelinde oluşturulmaya çalışılan korku imparatorluğu ne yazık ki Arnavutköy’de de etkisini gösteriyor. İnsanları, çalışanlar, esnaf görüyor ama konuşamıyor” dedi.

“Kangren olmuş sorunlara çözüm üretmek yerine hobi bahçeleri ile uğraşılıyor”

Arnavutköy’de 10 yıl önce de eğitim sorununu konuştuklarını söyleyen Emir, “Halen bunları konuşuyorsak Arnavutköy’de bir şeyler ilerlemiyor demektir. Eğitimde hala sonuncuyuz, alt yapının bitmediği yerler var. Bir hareketlilik varsa eğer o da hükümetin yaptığı 3. Havalimanı projesinin etkisiyledir. Arnavutköy’ün çehresini değiştirecek vizyon projeler yok. Hobi bahçesi yapıyoruz, Arnavutköy’ün her yeri yeşil alan iken hobi bahçesi yapmak yerine küçük sanayicilerimize, oto sanayicilerimize bir yer yapsanız olmuyor muydu. Arnavutköy’ün kangren olmuş sorunlarına çözüm üretmek yerine hobi bahçeleri ile uğraşılıyor. Arnavutköy’ü yöneten zihniyet değişmedikçe Arnavutköy’de büyük değişimlerin yaşanmasını beklemek zor” dedi.

İlçe Başkanlarına Çağrı

Arnavutköy’e muhalefet partisi olarak bir şeyler katmanın gayreti içerisinde olduklarını da ifade eden Emir, “İktidar partisinin ilçe başkanı başta olmak üzere, terörün uzantısı partiler haricindeki tüm parti ilçe başkanlarına çağrımdır; bir araya gelelim ve Arnavutköy için bizler de elimizi taşın altına koyalım” dedi.

Aday Olacak mı?

2017’nin başlarında gerçekleşecek olan MHP İlçe Kongresi hakkında da konuşan Emir; “Şimdiden bunu konuşmak doğru değil çünkü siyasette bir gün dahi çok önemlidir. Ama yeni dönemde de ben ve ekibim bu görevi üstlenmeye talip olacağız” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba