Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 16 Aralık 2013

Samsunlulardan Altınkaynak’a Tam Destek

Arnavutköy Samsunlular Derneği ve Arnavutköy MHP İlçe yönetiminde de yer alan Ramazan Altınkaynak, 2014 yerel seçimlerinde Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığına resmi başvuruda bulundu. Arnavutköy’de esnaflıkta yapan Altınkaynak, adaylık başvurusunda hemşerileri de yalnız bırakmadı.

“Arnavutköylülerin sorunlarını dile getireceğim”
Kalabalık bir heyetle MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığına gelen Ramazan Altınkaynak başvuru sonrası bir açıklama yaparak, “Hemşerilerime teşekkür ediyorum beni bugün yalnız bırakmadıkları için. Bundan sonra elbirliğiyle çalışarak Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayrağını Arnavutköy Belediyesine dikeceğiz. Samsunlu hemşerilerim başta olmak üzere bütün Arnavutköylülerin sorunlarını mecliste dile getireceğim. Bir esnaf olarak ta Arnavutköy’deki esnafların sorunlarını sıkıntılarını biliyorum. Bu konuda da çalışmalar yaparak esnaf arkadaşlarımın da dertlerini dile getireceğim” dedi

“Samsun’un önemi çok farklı”
Daha sonra bir konuşma yapan MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan, “Samsunluların hemşerilerine destek vermesi bizi mutlu etti.İlk başvuruyu bir Samsunlu arkadaşımızdan almak bize ayrı bir mutluluk verdi. Çünkü bu topraklarda Cumhuriyetin kurulmasında Samsun’un önemi çok farklı. Atatürk 1919’da Samsun’a çıktığında hiç kimsenin inanmadığı bir şeyi yaptı. Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdu. Bizde belediye kazanma yolunda bir yola çıktık. O günün anlamını Samsunlu bir arkadaşımızla başlamak bizi mutlu etti” ifadelerini kullandı.

Ramazan Altınkaynak Kimdir?
1985 Samsun doğumlu olan Ramazan Altınkaynak, 2004’te Arnavutköy’e yerleşti. Arnavutköy’de esnaflık yapan Altınkaynak, evli ve iki çocuk babasıdır.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba