Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 10 Aralık 2013

SP Arnavutköy’de Meclis Üyeliği Başvuruları Devam Ediyor

Saadet Partisi Arnavutköy’de 2014 Yerel Seçimleri için Meclis üyeliği adaylığı için başvurular devam ediyor.

Saadet partisi İlçe Başkanlığına resmi başvurusunu yapan aday adayları ilçe başkanlığına müracaatta bulunmaya devam ediyor. Dursun Pehlivanoğlu, Şükrü Kızılağıl, Cuma Yılmaz ve Necati Çördükçü meclis üyeliği için başvurularını SP Arnavutköy ilçe başkanı Yusuf Dal’a teslim ettiler. Başvurularını gerçekleştiren adaylar daha sonra bir açıklama yaparak, Arnavutköy’ün yeniden Milli Görüş belediyeciliğinin efsane hizmetlerine tanıklık etmesi gerektiğini dile getirerek, “Biz bunun için buradayız ve halkımız için hizmete hazırız” dediler.

İlçe Başkanı Yusuf Dal ise açıklamasında,”2014 Yerel seçimleri yaklaşırken bu sürecin hem teşkilatımız adına hem de tüm Arnavutköy’e hayırlı olmasını dilerim. Saadet Partisi olarak yerel yönetime talibiz. Yaptığımız bütün çalışmalarımızı yerel iktidarlığı hedefleyerek yapıyoruz. Milli görüş belediyeciliğini adaletle, şeffaf bir şekilde, halkla birlikte adil bir yönetimi hakim kılmayı büyük bir aşkla ve şevkle istiyoruz” dedi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba