Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 11 Kasım 2013

Bakaner Horasanlılar Derneği’nde

Ak Parti Arnavutköy Belediye Başkan Aday Adayı sanayici Ali Bakaner, Arnavutköy Horasanlılar Derneği’ni ziyaret etti.

Yaşanılabilir bir Arnavutköy vizyonu oluşturmak için elini taşın altına koymaya aday olduğunu söyleyen Ali Bakaner, Horasanlılar Derneği üyeleriyle Arnavutköy’ün geleceğine dair fikir alışverişinde bulundu.
Dernek Başkanı Ali Akar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Bakaner, yoluyla, trafiğiyle, alt yapı ve üst yapısıyla, eğitim
kalitesiyle bütün sorunları çözüme kavuşmuş bir Arnavutköy hayal ettiğini ifade ederek; “Sayın Başbakanımızın ülkemiz ve dünyadaki müslüman halklar için verdiği uğraşları bizler de yerel anlamda Arnavutköy için vermeliyiz. Devasa projelere entegreli olarak uygulanması gereken projelerde sizler gibi tüm Arnavutköy halkının fikirleri alınarak birlikte hareket etmeliyiz. Bu manada da Ak Parti’den bu görevi almak için aday adayı oldum sizlerden de bu manada destek ve dua bekliyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba