Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 14 Kasım 2013

Emrah Yıldız En Genç Aday Ünvanını Aldı

Ak Parti’nin, Belediye Meclis Üyeliği başvuru süresini 1 ay daha uzatmasının ardından müracaat sayısı her geçen gün artarak devam ediyor. Bu hafta başvuruların en özelini Emrah Yıldız gerçekleştirdi.

Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı müracaatını gerçekleştiren Emrah Yıldız, en genç aday adayı olarak dikkat çekti. 26 yaşındaki Emrah Yıldız’ın başvurusunu kabul eden Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, “Böylesine genç kardeşlerimizin başvuruları bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

Kalabalık bir hemşeri ve esnaf grubuyla Ak Parti İlçe Binasına gelen Emrah Yıldız, Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliği’ne aday adayı olduğunu açıklayarak resmi başvurusunu İlçe Başkanı Ercan Üner’e teslim etti. Resmi başvurusunu gerçekleştiren Emrah Yıldız başvuru sonrası bir konuşma yaparak gençlerin Arnavutköy siyasetinde ve Arnavutköy Belediyesinde söz sahibi olması gerektiğini dile getirerek, “Esnaf kardeşiniz olarak Arnavutköylü işçi ve esnaf kardeşlerimizden aldığım cesaretle hem safımı belli etmek için hem de Arnavutköy’ün Arnavutköylüler tarafından yönetilmesi için aday adayı oldum. Arnavutköy Arnavutköylüler tarafından yönetilmelidir. Çünkü Arnavutköy’ün sorun ve sıkıntılarını en iyi bizler biliriz. Bu yüzden aday adayı oldum. Arnavutköy Belediyesinde gençlerinde söz sahibi olması gerektiğine inanıyorum. Bugün bizi yalnız bırakmayarak destek için gelen başta Sivil Toplum Örgütü Temsilcilerimize, bölgemizin kanaat önderlerine, esnaf kardeşlerimize ve aileme çok teşekkür ediyorum. Zorlu bir sürece adım attığımın farkındayım. Ancak partim ve büyüklerim uygun görürse Arnavutköy’e hizmet etmek adına çalışmalar yapmak istiyorum. Bu sürecin sonunda aday olayım yada olmayayım, seçileyim yada seçilmeyeyim karar ne olursa olsun Ak Partiliyiz. Yine aynı heyecan ve aynı düşünceler için partimiz adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Durmak yok davamıza devam diyorum” ifadelerini kullandı.

Üner: “Genç kardeşlerimizin başvurusu bizleri daha fazla mutlu ediyor”
Daha sonra bir konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üner; “Bugün itibariyle başvurusunu aldığımız 125. Meclis Üyesi aday adayı olan genç kardeşimize çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Böylesine genç kardeşlerimizin başvuruları bizleri mutlu ediyor. Bu manada gençlerin siyasette olması ve Arnavutköy’ün yönetiminde söz sahibi olmayı istemeleri bizi çok mutlu etmektedir. Siyaset uzun süreli bir yolculuktur. Bu bağlamda sabır gerektirir. Bu açıdan baktığımızda Emrah kardeşimizin müracaatını siyasete başlangıç olarak görmekte fayda var. Kendisi bizlerden bir adım önde. Başbakanımızın bugünlere geliş sürecine baktığımız zaman ne badireler atlatarak geldiğini görüyoruz. Bir çok kez başvuru yapmış ama başarılı olamamış ve yılmadan çalışmaya devam etmiş. O yüzden de aday adayı olan arkadaşlarımıza her zaman sayın Başbakanımızı örnek gösteriyorum. Biz sadece 2014 Mart sonuna kadar değil, daha sonrasında da birlikte çalışarak bu yolda omuz omuza yürümek istiyoruz. Arnavutköy’ün geleceği açısından herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini her platformda dile getiriyoruz. Arnavutköy’ün dününe baktığımız zaman tankerlerle su taşıdığımız günlerden havaalanı, Kanal İstanbul gibi projeleri konuştuğumuz günlere geldik. Bir gün gelecek uçakların sesinden şikayet edeceğiz, trafikten şikayet edeceğiz. Bunların sebebi Arnavutköy’ün gün geçtikçe gelişmesidir. Nasıl bir yolculuk yaptığımızı görmemiz açısından bu örnekleri dikkatle görmek lazım. Daha da iyiye gideceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Genç yaşta siyasete atılan ve söz sahibi olmak isteyen Emrah kardeşimize bu süreçte başarılar diliyorum. Allah hayırlara vesile kılsın” diye konuştu.

Emrah Yıldız Kimdir ?
1987 Erzurum Horasan doğumlu olan Emrah Yıldız, yaklaşık 25 yıldır Arnavutköy’de ikamet ediyor. Evli ve 1 çocuk babası olan Yıldız, Arnavutköy’de ayakkabı mağazası işleterek Arnavutköy’de ticari faaliyetlerine devam ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba