Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 11 Kasım 2013

Genç İş Adamı Meclise Aday

Genç iş adamı İlhan Alan Arnavutköy Belediye meclis üyeliği için Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığına başvuruda bulundu.

Uzun yıllardır Arnavutköy’de yaşayan Sultangazi ve Habibler’de ki tekstil imalatı ve yıkama fabrikaları ile yaklaşık 100 kişiye istihdam sağlayan genç iş adamı İlhan Alan Arnavutköy meclis üyeliğine hazırlanıyor.

Arnavutköy belediye meclis üyeliği için Ak Parti’ye başvurusunu gerçekleştiren Alan, “1999 yılından beri Arnavutköy’de yaşıyorum. Var olan sıkıntıları Arnavutköy halkıyla birlikte yaşadığım ilçeme fayda sağlayabilmek ve hizmet edebilmek adına bu göreve talip oldum. Amacımız ve gayemiz tamamen Arnavutköy’ün güzelleşmesine ve yaşanılabilir bir ilçe olmasına katkı sağlamaktır” dedi.

İşindeki başarısını belediyeye aktarmayı hedefleyen ve Allah rızası için çalışmalarını en iyi şekilde yapacağını belirten Alan, 1982 Giresun doğumlu olup evli ve 4 çocuk babasıdır.

Genç iş adamı İlhan Alan, meclis üyeliği için Ak Parti’yi tercih etmesinde ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke ve dünya meselelerinde çizdiği vizyonun önemli bir rol oynadığını belirterek, “Ak kadrolar ülkemize ve bölgemize bir çok proje ve hizmet kazandırmıştır. Ak Parti’nin Türkiye ve dünya meselelerine bakışı ülkemizin büyük bir yol katetmesinde büyük öneme sahiptir. Bu yüzden böylesine geniş vizyonuyla çalışmalarını sürdüren bir partinin bir ferdi olarak bende kendi bölgeme hizmet etmek istiyorum ve bu yüzden bu göreve talip oldum” diye konuştu.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba