Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 18 Aralık 2013

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Taşınma Telaşı

Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni hizmet binasına taşınacak. Arnavutköy Kaymakamlık binasında bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kiptaş ve yeni yapılan Vadi Park’ın yanında bulunan İ.B.B Piri Reis İlkokulu’na taşınıyor.

Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arnavutköy’ün ilçe olmasıyla birlikte Kaymakamlık binasında hizmet vermeye başlamıştı. Yeni yeri olan İ.B.B Piri Reis İlkokulu’na önümüzde ki günlerde taşınması beklenen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bugünlerde taşınma telaşı gündemde. “L” şeklinde olan ve 3 katlı olan İ.B.B Piri Reis İlkokulu’nun bir kısmını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kullanacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şube Müdürü Fatih Deniz, “Yeni bina 3 katlı. Biz Milli Eğitim Müdürlüğü olarak binanın bir kısmını kullanacağız. Binanın diğer kısmına ise Şehit On Başı İlkokulu gelecek. Kaymakamlıkta yerimiz yetersizdi. Böylelikle daha iyi bir hizmet verme olanağı da sağlamış olacağız” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Arnavutköy Kaymakamlığında boşalttığı yerlere ise Kaymakamlık birimlerinin yerleşeceği öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba