Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 4 Ocak 2016

Elit’s Güzellik Merkezi Arnavutköy’de Açıldı

Arnavutköy’ün tanınmış esnaflarından Atlaslar Gayrimenkul’ün sahibi İlkay Kaymak eski Perşembe pazarı sokağında (Ayşıl Sokak) Elit’s Güzellik Merkezi’ni hizmete açtı.
Açılışa çok sayıda işadamı, siyaset ve STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesini kesmeden önce kısa bir konuşma yapan Ak Parti Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Sibgetullah Şahin, Arnavutköy’ün günden güne büyüdüğünü ve bu büyümeyle birlikte değişmeye ve gelişmeye başladığına dikkat çekti. Şahin, “Arnavutköy merkezinde kadınlarımıza yönelik olarak hizmet verecek olan Elit’s Güzellik merkezi Arnavutköyümüze hayırlı uğurlu olsun” dedi. Soğuk havaya rağmen çok sayıda bay ve bayan davetlinin katıldığı açılışta davetlilere hediyelerin yanı sıra çeşitli ikramlarda da bulunuldu.
Dünya Kadınla, Kadın bakımla güzeldir
“Dünya Kadınla, Kadın bakımla güzeldir” sloganı ile hizmet vermeye başlayan güzellik merkezinde bayanlara yönelik olarak, boya, röfle, omre, kaş bıyık, masaj, makyaj, saç kaynak, balyaj, ağda ve manikür, pedikür hizmetlerinin verileceği belirtildi. Açılış sonunda İlkay Kaymak hizmete açtıkları salonun açılışına katılan herkese teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba