Ana Sayfa MANŞET 11 Mayıs 2014

Arnavutköyspor’da Yeniden Aziz Kadakal Dönemi

Arnavutköyspor Kulübü Başkanlığı görevini yürüten Aziz Kadakal, yeniden başkanlığa seçildi. Tek liste ile girilen kongrede Aziz Kadakal üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Arnavutköyspor Kulübü Lokali’nde gerçekleştirilen kongede bir konuşma yapan Aziz Kadakal, “Arnavutköyde sporun gelişmesi adına yapılan çalışmalarda özellikle amatör spor kulüplerinin önemi oldukça büyüktür. Amatör spor kulüplerinde idareci olmak, yönetici ve üye olmak da aynı zamanda bir fedakarlık işidir. Hiçbir geliri olmayan bu kulüpleri spora ve sporcuya gönül verenlerin desteğiyle gerçekleşecektir. Bizler Arnavutköyspor için çalışıp çabalarken de yerel yöneticiler, siyasetçiler, kamu kurum ve kuruluşlarının yanısıra sivil toplum örgütlerinin de desteğini yanımızda görmeyi arzu ettik. Tabii Arnavutköy’de sadece Arnavutköyspor yok. Başka spor kulüplerimiz de var. Ömerlispor, Bollucaspor, Yeşilbayır, Yeniköy, Taşoluk spor kulüpleri de ne yazık ki kısıtlı imkanlarla spor yapmakta. Bu kulüplerin hepsi Arnavutköy’de sporun gelişimi için katkıda bulunan kulüplerimizdir. Fakat bizler diyoruz ki; sporun ve amatör kulüplerin desteklenmesi gerektiğinin bilincinde olan idarecilerimiz desteklerini hakkaniyet çerçevesi içerisinde göstermelidirler. Tüm kulüplerimizin eşit bir şekilde desteklenmesini arzu ediyor ve bu konuda da gerek yerel idareciler ve gerekse Arnavutköy ekonomisine yön veren esnaf, sanayici ve iş adamlarımızın Arnavutköy’ün en köklü kulübü olan Arnavutköyspor için de ellerini taşın altına koymaları gereklidir. Amatör kulüplerde bütün yükü tek bir kişinin üzerinde toplamaktansa tüm semti harekete geçirerek birliktelik ruhu oluşturmalıyız” dedi.

Yönetimde dikkat çeken isimler var
Kadakal başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulunda sürpriz isimlerde var. MHP’nin 30 Mart Yerel seçimlerde Arnavutköy Belediye Başkan Adayı olan Yüksel Emir ve MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan, Arnavutköyspor Kulübü’nün yeni döneminde yönetim kuruluna dahil oldu. Ayrıca Beşiktaş Spor Kulübü futbolcularından Uğur Boral’ın ağabeyi olan Bülent Boral, MHP eski meclis üyesi Birol Kayım, İslambey Mahalle Muhtarı Şahimerdan Fidaner ve Tanrıverdi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Medet Tanrıverdi’de yönetime girdi. 

Aziz Kadakal Başkanlığında Arnavutköyspor’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;

Yüksel EMİR
Mustafa İSKENDER
Fatih BABACAN
Çetin KARADAŞ
Bülent BORAL
Mutlu KARAN
Medet TANRIVERDİ,
Metin BAYBEK
Erdoğan KAYMAZ
Birol KAYIM
Kenan KARLANKUŞ
Mustafa AKGEYİK
Şahimerdan FİDANER
Erkan TOSUN

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba