Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 2 Kasım 2014

Arnavutköy Ülkü Ocakları’ndan Muhteşem Açılış

Arnavutköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı olarak Feyyaz Uzun’un atanması sonrası Arnavutköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yenilendi. Yenilenen Arnavutköy Ülkü Ocakları binasının açılışı yapıldı.

 

Açılışa Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocakları İstanbul 3. Bölge Başkanı Şuayip Gülümser, Marmara Ülkücü İşçiler Bölge Başkanı Mutlu Özdemir, Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hakkı Açıkgöz, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir ve parti yönetimi, Ülkücü İşçiler Genel Merkez Yöneticisi Adem Bay, MHP meclis üyeleri, çevre ilçelerin ocak başkanları, Arnavutköyspor Başkanı Aziz Kadakal, Arnavutköy Giresunlular Derneği Yönetimi, Rumeli Türkleri Derneği Yönetimi, Samsunlular Derneği Yönetimi, Erzurumlular Derneği ve Yönetimi, muhtarlar, iş adamları, esnaflar ve ülkücü gençler katıldı.

 

Feyyaz Uzun, “Emeği geçen herkese çok ediyorum, Allah razı olsun”
Mehteran gösterisi ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Feyyaz Uzun konuşmasında, “Ülkü Ocakları’nın almış oldukları akademik eğitimler sonucunda toplumumuza yön veren önemli kademelerde bulunarak ülkemize hizmet eden gençler yetiştirmektir. Ülkü Ocakları bir gencin karşılaşabileceği her türlü zararlı alışkanlıklara karşı adeta bir kalkan görevini görmektedir. Cenab-ı Allah Arnavutköy Ülkü Ocakları’nın yenilenen binasında da böylesine hayırlı işleri yapmayı bizlere nasip etsin. Burasının yapımında emeği geçen herkese çok ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Ayrıca beni böylesine kutsal bir göreve getiren Ülkü Ocaklarımız Genel Başkanımız Olcay Kılavuz ve Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’a teşekkür ederim. Bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım” dedi.

 

“Ülkü Ocakları Türk gençliğini Türklük şuuruyla İslam ahlak ve faziletiyle yetiştirmeyi gaye edinmiştir”
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz programda yaptığı konuşmasında üçüncü kez Arnavutköyü ziyaret ettiğini belirterek, “Üçüncü defa Arnavutköy’e geliyorum. Her defasında Arnavutköy’de ki ülküdaşlarımızın çalışmalarını, başarılarını ve gayretlerini görmekteyim. Ülkü Ocakları Türkiye’nin ve dünyanın en büyük gençlik teşkilatıdır. Ülkü Ocakları Türk gençlerinin şaşmaz adresidir. Ülkü Ocakları Türk milletinin geleceğinin teminatıdır. Ülkü Ocakları her zaman Türk gençliğini Türklük şuuruyla İslam ahlak ve faziletiyle yetiştirmeyi kendisine gaye edinmiştir. Ülkü Ocakları adına binlerce ağabeyimiz canlarını feda etmişlerdir. Bunun tek bir amacı vardır. Türk milletinin sonsuza kadar yaşaması, müreffeh bir şekilde, mutlu bir şekilde bağımsızlığının, hürriyetinin sonsuza kadar devam etmesi için, ezan seslerinin dinmemesi için, Türk bayrağının gönderden inmemesi için binlerce ağabeyimiz şaadet şerbeti içmiştir. Ve o ağabeylerimizin emaneti, rahmetli başbuğumuz Alpaslan Türkeş beyefendinin emaneti Ülkü Ocakları’dır. Bizler Ülkü Ocakları olarak milletimizin bekası için, memleketimizin geleceği için birbirinden kıymetli nitelikli Türk gençliği yetiştirerek devletinin yönetimine, milletin hizmetine talibiz. Ülkü Ocakları her zaman milletimizin huzurunu, mutluluğunu, refahını düşünen bir kuruluştur. Dolayısıyla bugünlerde memleketimiz tabiri yerindeyse kara bulutlarla her tarafı sarılmış durumdadır. Ülkücüler, Türk milliyetçileri olarak bu karanlığın içinden çıkıp büyük Türk milletine hizmeti her şeyden önce kendimize ilke edindik. Kavgadan, gürültüden ve çatışmadan uzak durarak kendimizi eğitim faaliyetleri ve kültürel faaliyetler içerisinde milletimize hizmet alanlarına sevk ederek mücadelemize devam edeceğiz. Liderimizin ifade ettiği gibi, “Can feda, gerekirse Anadolu’yu yeniden fethederiz” ifadesini her zaman dikkate alıp, milletimizin memleketimizin adına gerekli mücadeleyi veririz. Fakat hiç bir zaman birilerinin kurmuş olduğu oyunun içinde figüran olmayacağız. Bütün arkadaşlarımız Ülkü Ocaklarını bir nimet sayarak kendini bu ocaklarda yetiştirecektir. Geleceğin büyük Türkiye’sinin yöneticileri olarak omuz omuza vereceğiz, sırt sırta vereceğiz, ilim, iman, ahlak, esasında Ülkü Ocakları’nda eğitimimizi tamamlayacağız. Arnavutköy’de bu yeni açacağımız hizmet binasının hayırlı hizmetlere vesile olacağına inanmaktayım. Ülküdaşlarımıza ve Arnavutköy’e hayırlı olsun. Cenab-ı Allah Arnavutköy’de ki Ülkü Ocakları binamızı hayırlara vesile eylesin. Hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.  ” dedi.

 

“Gencecik kardeşlerimiz uyuşturucu nedeniyle hayatlarını kaybediyorlar” 
Konuşmaların ardından kurban kesimi sonrası Kurdele kesilerek Arnavutköy Ülkü Ocakları binasının açılışı yapıldı. Arnavutköy Ülkü Ocakları binasını gezen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Feyyaz Uzun’dan bilgi aldı. Daha sonra burada toplanan ülkücü gençlere seslendi. Genel Başkan Olcay Kılavuz buradaki konuşmasında, “Allah’a hamd olsun ki Türkiye’nin her bir köşesinde il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımız kararlı bir şekilde çalışmalarını devam ettiriyorlar. Öncelikle eğitim faaliyetlerimizi önemsiyoruz. Çünkü en büyük güç bilgidir. Onun için gençliğimizin okuyarak, araştırarak, gözlemleyerek bilgiye ulaşması gerekmektedir. Gençliğimiz memleketimizi kasıp kavuran, ateşin düştüğü yeri değil her tarafı yaktığı uyuşturucuyla karşı karşıya kalmış durumda. Öyle ki küçük yaştaki kardeşlerimiz dahi bu illetin pençesine düşebiliyor. Aslında bu terörden daha tehlikeli bir durumdur. Gencecik kardeşlerimiz hayatlarının baharında uyuşturucu nedeniyle hayatlarını kaybediyorlar. Okulların kapısında, üniversitelerin içerisinde aklınıza gelmeyecek yerlerde bu illet satılıyor. Bu yüzden Ülkü Ocakları Genel Merkezi olarak uyuşturucuyla mücadele platformu gerçekleştirdik. Geçtiğimiz günlerde sağlık yürüyüşü sonrası bir tiyatro programı düzenledik. Bu tiyatro programına katılan gençlerimiz bu illetin bu belanın ne denli büyük felaket saçtığını en azından gördüler. Kısaca özetlemek gerekirse bir yuvanın nasıl dağıldığını, bir babanın nasıl hayal kırıklığına uğradığını, bir annenin nasıl çaresizlik içerisinde kıvrandığını, bir evladın bu sıkıntılı ortamlara düşmesi ve başka bir evladında uyuşturucuyla ilgilenenler tarafından öldürüldüğüne işaret eden bir programdı. Bu uyuşturucuyla ilgili Türkiye’nin dört bir yanında sağlık kuruluşlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, siyasilerle ve emniyet teşkilatının ilgili birimleriyle koordineli olarak yurdumuzun her yerinde bu mücadelemizi devam ettirmekteyiz” diye konuştu.

 

Genel Başkan Olcay Kılavuz’dan MHP’ye ziyaret
ülkü ocakları (26)
Program sonunda MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz burada MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir, meclis üyeleri ve parti yönetimiyle bir süre sohbet etti. Sohbet sonrası yönetim kurulu üyeleri ile hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Arnavutköy’den ayrıldı.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

 

ülkü ocakları açılış foto

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba