Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 1 Kasım 2014

Arnavutköy Saadet Partisi’nde Hıfzı Kekeç Dönemi

Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı 1. Olağanüstü kongresini Arnavutköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Kongreye tek aday olarak giren Hıfzı Kekeç Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı olarak seçildi.

Kongreye Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Selman Esmerer, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcıları, İl Disiplin Kurulu Üyeleri İlçe Başkanları, Eski İlçe Başkanı Mehmet Emin Yerdelen, Arnavutköy sivil toplum kurumları başkanları, iş adamları delegeler ve parti üyeleri katıldı.


“Desteklerini esirgemeyen teşkilat mensuplarına teşekkür ederim”

İstiklal marşının okunmasının ardından kongrenin açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan İlçe Başkanı Yusuf Dal, bugüne kadar destek olan yönetimine teşekkür ederek ,”Bizler hak bir davanın temsilcileri olarak çıktığımız bu cihat hareketinde bugüne kadar canla başla çalışma gayretinde bulunduk. Bu çalışmalarda bizlere desteklerini esirgemeyen teşkilat mensuplarına teşekkür ederim. Bundan sonra yolumuza Hıfzı Kekeç beyin başkanlığında yeni bir yönetimle devam edeceğiz. Yeni yönetim Arnavutköyümüze ve partimize hayırlı olsun” dedi.


“Dönüp dolaşıp gelecekleri adres milli görüş olacaktır”

Daha sonra bir konuşma yapan Saadet Partisi Arnavutköy Eski İlçe Başkanı Sarot Termal Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Yerdelen, “Bu partiden ayrılarak parti kurup bizler hocanın talebesiyiz deyip milleti kandıranların yarın yine dönüp dolaşıp gelecekleri adres milli görüş olacaktır. Çünkü kurtuluş milli görüştedir. Herkese saadet lazım, onlara da saadet lazım” dedi.

 

“Lafla peynir gemisi yürümez icraat lazım” 
Kongre de İstanbul Eski İl Baskani ve Genel İdare Kurulu Üyesi Selman Esmerer’de bir konuşma yaparak hükümete yüklendi. Esmerer konuşmasında, “AKP komşu ülkelerle sıfır sorun diyerek başa geldi. Ama günümüzde bakıyoruz sorunumuz olmayan ülke kalmadı. Kardeşim dediklerin bile Amerika istiyor diye karşısında durdu. Ortadoğu’da nereye baksan yangın yeri. Hep de ne hikmetse müslümanlar ölüyor. Bunlar ne yapıyor, bir gün İŞİD’ci oluyorlar bir gün PKK’cı oluyorlar. Bütün bunlar olurken de Amerika ne derse onu yapıyorlar. Ortadoğu’da nereye baksan gözyaşı var. AKP’de kalkmış biz Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanıyız Ortadoğu’da söz sahibiyiz diyor. Siz söz sahibi olmanın ne demek olduğunu biliyor musunuz? Farnsa’da yeni bir oyun icat edilmiş adını dans koymuşlar. Kanuni Sultan Süleyman bunu duyunca derhal Fransa’ya bir mektup yazarak “Bu rezaleti bitirin yada ordularımı alıp geliyorum” demesi üzerine tam yıllarca Fransa’da dans oynanmamıştır. İşte söz sahibi olmak böyledir. Lafla peynir gemisi yürümez icraat lazım. Rahmetli hocamız olsa böyle mi olurdu. Varlığı bile yeterdi varlığı” diyerek hükümete yüklendi.

 

Konuşmaların ardından kongreye geçildi ve kongreye tek aday olarak giren Hıfzı Kekeç Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı olarak seçildi.

 

“Gönülleri kazanarak siyaset yapacağız”
Kongreye sonrası Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı seçilen Hıfzı Kekeç bir teşekkür konuşması yaptı. Konuşmasında Saadet Partisi Arnavutköy’de yeni yönetimle birlikte yeni bir sayfa açacaklarını dile getiren Kekeç, “Bu güne kadar teşkilatımıza hizmet eden herkese teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içinde önümüze bakacağız ve önümüzde 2015 genel seçimleri var, bu seçimlerde canla başla çalışacağız. Herkesin kapısını çalarak kimseyi ihmal etmeden gönülleri kazanarak siyaset yapacağız” dedi.

 

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

 

İŞTE HIFZI KEKEÇ BAŞKANLIĞINDAKİ YENİ YÖNETİM

saadet-yönetim
kongre

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba