Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 16 Kasım 2014

Arnavutköy Rumeli ve Balkan Türkleri Derneği’nden Anlamlı Program

Arnavutköy Rumeli ve Balkan Türkleri Derneği (RUBADER) her Pazar sabah namazı buluşmaları programları düzenliyor. Namaz sonrası ise cami çay ocağında vatandaşlarla birlikte kahvaltı yapılıyor.

 

Arnavutköy İlçe Müftülüğü ile ortaklaşa organize edilen programa Arnavutköy Rumeli ve Balkan Türkleri Derneği yönetimi ve üyelerinin yanı sıra bir çok vatandaş katılıyor.

 

Program sonrası bir açıklama yapan RUBADER Başkan Vekili Mustafa Vural “Her Pazar sabahı Merkez Cami’nde toplanarak sabah namazımızı kılıyoruz. Kuran-ı Kerim tilaveti ve tesbihat yapıyoruz. İlahiler okuyup dualar ediyoruz ve çıkışta caminin yanında bulunan çay ocağında vatandaşlarımızla hep birlikte kahvaltı yapıyoruz. Bu etkinliği müftülüğümüz ve RUBADER olarak ortaklaşa düzenlemekteyiz. İkramlar ve kahvaltıyı RUBADER olarak karşılamaktayız. Bu programdaki amacımız insanlarımızı sabah namazı’na teşvik etmek ve aynı zamanda memleket farkı gözetmeden Arnavutköylü vatandaşlarla bir araya gelmektir. Böylelikle hem dini bir vecibeyi yerine getiriyoruz hemde ortak bir kültür oluştururken, Arnavutköylülerin kaynaşmasında yardımcı oluyoruz. Arnavutköy İlçe Müftülüğü’ne ve programımıza katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba