Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 17 Kasım 2014

MHP Arnavutköy 13 Aralık’ta Kongreye Gidiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Arnavutköy İlçe Başkanlığı kongreye gidiyor. 13 Aralık’ta yapılacak olan kongrede 400 delege oy kullanacak.

 

Geçtiğimiz dönem MHP Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliği görevini yapan Yüksel Emir 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Arnavutköy Belediye Başkan adayı olmuştu. Yerel seçimlerin ardından ise MHP Arnavutköy İlçe Başkanı olarak atanan Yüksel Emir 13 Aralık’ta yapılacak olan kongrede İlçe Başkanlığına aday olduğunu belirtti.

 

“Kimseyi ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz”
Konu hakkında bir açıklama yapan mevcut İlçe Başkanı Yüksel Emir, “İlçe kongremiz partimiz için, vatanımız milletimiz için, Arnavutköyümüz için hayırlı olsun. Şuan başka aday yok ancak çıkar mı bilemeyiz. Hayırlısı neyse o olsun. Önemli olan davamızın kazanmasıdır, Arnavutköyümüzün kazanmasıdır. Biz kimseyi ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

Yüksel Emir Kimdir?
1965 yılında Hadımköy’de doğdu. İlkokulu Hadımköy’de tamamladı. Sırasıyla Sarıyer Ortaokulu, Büyükçekmece Lisesi’ni tamamladı. Elazığ polis okulundan mezun olarak Emniyet Genel Müdürlüğü’nde çalışmaya başladı. Anadolu Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamladı. Emekli olduktan sonra Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi olarak 2009 Yerel Seçimleri’nde siyasete başladı. 2009-2014 yılları arasında Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliği görevini yaptı. 2014 Yerel Seçimleri’nde MHP İstanbul Arnavutköy Belediye Başkan Adayı oldu. Emir, yerel seçimlerin ardından MHP Arnavutköy İlçe Başkanı olarak atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba