Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 27 Kasım 2014

Arnavutköy’ün İlk Kahvaltı Salonu Açıldı

Es Menemen ve Kahvaltı Salonu Arnavutköy’de açıldı.

Açılışa Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, Ak Parti Arnavutköy Belediyesi Meclis Üyesi Sibğetulluh Şahin, Merkez Mahallesi Muhtarı İrfan Yıldırım,  Arnavutköy Kuran Kursu Hocası Zekeriya Yıldız, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, İş adamları ve Arnavutköy esnafları katıldı.
es

Kahvaltı Salonu Olarak Arnavutköy’de Bir İlk
Es Menemen ve Kahvaltı Salonu ortaklarından Erdem Gürkan Es Menemen ve Kahvaltı Salonu’nun kendi tarzını yaratarak kahvaltı hizmeti sunmayı hedeflediğini belirterek, “Kahvaltı salonu olarak Arnavutköy’de bir ilki gerçekleştirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz.  İşletmemizin Arnavutköy’e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.
es2

Seyfi Usta, “Kahvaltı çeşitlerimizi herkesin tatmasını tavsiye ediyorum”
Es Menemen ve Kahvaltı Salonu ortaklarından ve alanında uzman olan Seyfettin Koç (Seyfi Usta) ise bütün kahvaltı çeşitlerinin bulunduğuna dikkat çekerek, “Kahvaltı çeşitlerimizi herkesin tatmasını tavsiye ediyorum. Bütün kahvaltı çeşitleriyle Arnavutköylülerin hizmetindeyiz. Arnavutköylü hemşerilerimizi kahvaltıya bekliyoruz. Özel toplantı ve programlarda toplu kahvaltı imkanı da sunmaktayız. İşletmemiz Arnavutköy’e hayırlı olsun” dedi.
es4

Şahin, “Arnavutköy’e Hayırlı Olsun”
Açılış töreninde kısa bir konuşma gerçekleştiren Ak Parti Arnavutköy Belediyesi Meclis Üyesi Sibğetulluh Şahin Es Menemen ve Kahvaltı Salonu’nun işletmecileri Erdem Gürkan ve Seyfettin Koç başta olmak üzere tüm Arnavutköy’e hayırlı olmasını diledi. Arnavutköy’ün en hızlı göç alan ilçeler arasında olduğunu belirten Şahin, “Arnavutköy’ün nüfusu gün geçtikçe artmaktadır. Buna orantılı olarak ilçenin ihtiyaçları da artmaktadır. Bu gibi işletmeler ihtiyaçlara cevap verecektir. Erdem ve Seyfettin kardeşimizi uzun yıllardır tanımaktayız. Allah utandırmasın kendisine bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.
es3
Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Katılımları nedeniyle tüm davetlilere teşekkür eden Erdem Gürkan ve Seyfettin Koç Arnavutköy halkına en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacaklarını söyledi.

 

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com
es kahvaltı salonu reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

İSTİKLAL MARŞI 103 YAŞINDA

İSTİKLAL MARŞI 103 YAŞINDA

Tasarım | Enba