Ana Sayfa MANŞET, SULTANGAZİ 17 Şubat 2015

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın Aracı Kaza Yaptı

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın makam aracı Silivri yakınlarında kaza yaptı. Meydana gelen kazada Başkan Altunay ve araçta bulunan eşi İlknur Altunay’ın yaralandığı ve özel bir hastaneye kaldırıldığı gelen bilgiler arasında.

Alınan bilgiye göre, etkili olan tipi nedeniyle TEM Otoyolu Selimpaşa mevkiinde kayan araçlar kazaya neden oldu. 50 metre arayla iki ayrı zincirleme kaza meydana geldi. Belediye Başkanı Cahit Altunay ve eşi İlknur Altunay’ında yer aldığı makam aracının karıştığı kaza da Başkan Altunay ve eşi İlknur Altunay’ın yaralandı. Başkan Altunay ve eşi İlknur Altunay Bağcılar’da özel bir hastaneye kaldırıldılar.

Sağlık Durumları İyi

Kazada yaralanan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Eşi İlknur Altunay korumalarından Fatih Yılmaz,Tezcan Ergünsal Bağcılar’da Özel bir Hasteneye kaldırıldı. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay Boyun ve Kolunda incilme tespit edilirken , Sağlık durumu iyi olan İlknur Altunay tranva geçirdiğinden 48 saat müşade altında tutulacak. Fatih Yılmaz,Tezan Ergünsal ise hayati tehlikesinin olmadığı hafif yaralarla atlatıldığı öne sürüldü. Başkan Altunay’ın kaza haberini duyan sevenleri hastaneye akın ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

 

Emin Yeşil / Arnavutkoyhaberleri.com

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba