Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 2 Haziran 2015

Petlas Hadımköy Hizmete Girdi

Arnavutköy’de araç lastiği sektörünün öncü kuruluşlarından İstanbul Jant&Lastik Türkiye’nin lastik devi Petlas’ın bayiliğini Hadımköy’de açtı.

Petlas Hadımköy’ün açılışına çok sayıda davetli de katıldı. Mehter takımı marşları eşliğinde yapılan açılışa, Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Hıfzı Kekeç, Arnavutköy Belediyesi Başkan Danışmanı Zeki Koç, Petlas Bölge Müdürü Abdulkadir Özcan ve yardımcıları, Anadolu Gençlik Derneği İstanbul İl Başkan Yardımcısı Erdal Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Yöneticisi Gökan Uluç, Saadet Partisi Başkan Yardımcısı Ali Rıza Durmaz, İşadamı Ruhi Tuncel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Lojistik ve Sanayi Merkezine Dev Hizmet…
Ana merkez Hadımköy Petlas ile hafif ve ağır sanayi araçları, binek araçlara lastik, jant, servis, lastik oteli ve teknik şartlarda hizmet verecek olan şirketin üçüncü şubesi olarak hizmete girdi. Lastik sektöründe 10 yıldır hizmet veren İstanbul Jant&Lastik, Hadımköy’de açtığı şube ile bölgenin lojistik ve sanayi ağırlıklı olması sebebiyle bu alandaki sanayi araçlarına da hizmet verecek.

“Biz 10 yıldır bu sektörde faaliyet gösteriyoruz”
İstanbul Jant&Lastik’in Yönetim Kurulu Başkanı N.Şükrü Kızılağıl, İstanbul’un hatta Türkiye’nin sanayi bölgesi olan Hadımköy’de Petlas ile hizmet vermekten gurur duyduklarını ifade ederek, “Biz 10 yıldır bu sektörde faaliyet gösteriyoruz. Bu anlamda Türkiye’nin gurur kaynağı Petlas ile çalışmak ve bugün burada 3. şubemizi açmaktan dolayı çok mutluyum. Biz bir aile şirketiyiz ve 6 kardeşiz. Her şubemize 2’şer kardeşimiz bakıyor. Petlas’ı tercih etmemizde bölgenin sanayi bölgesi olması hasebiyle Türkiye’nin ilk büyük firması, uçak lastiği yapılması için kurulan Petlas’ı tercihi tercih ettik. Petlas’ın geniş ürün portföyü bulunması ve bugün Türkiye’de lastik satışında ilk sıralarda yer alması bizim tercihimizde etkili olmuştur” dedi. Firmalarının önümüzdeki 5 ve 10 yıllık planlarda daha güzel açılımlar yapacağına değinen N. Şükrü Kızılağıl, Arnavutköy’ün ve özellikle Hadımköy’ün gelecekte çok büyük yatırımlara ev sahipliği yapacağı için tam donanımlı olarak o günlere hazırlandıklarını ifade etti.
Necati Çördükçü hocanın duaları eşliğinde kesilen kurdelenin ardından misafirlere ikramlarda bulunuldu.

 

Hadımköy Petlas Adres: Hastane Mah. Şeyh Şamil Cad. No: 20 Hadımköy- Arnavutköy / İstanbul

Tel: 0212 771 57 58

Gsm: 0530 223 72 06

 

Starmaxx Şube Adres: Merkez Mah. Semih Sok. No:32 Arnavutköy / İstanbul

Tel: 0212 597 58 60 Gsm: 0533 647 10 52

 

Şube 3: İslambey Mah. Yıldırım Beyazıd Cad. No: 13/1 (Bolluca Yolu Üzeri) Arnavutköy / İstanbul

Tel: 0212 597 58 60 Gsm: 0530 223 72 06

 

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba