Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 1 Haziran 2015

MHP’li Meral Akşener Avcılar Kulübü ve Rubader’i Ziyaret Etti

TBMM Başkanvekili ve MHP 3. Bölge Milletvekili Meral Akşener seçim çalışmaları nedeniyle Arnavutköy’de bir takım ziyaretlerde bulundu. Akşener ziyaretleri kapsamında Arnavutköy Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Kulübü Derneğini ve Arnavutköy Rumeli ve Balkan Türkleri Derneği’ni ziyaret etti. MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir ve partililer Akşener’e eşlik etti.

Karabağ, “İftiraların karşısındayız”

Arnavutköy Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Kulübü Derneği Başkanı Olcay Karabağ Dernek hakkında bilgiler verdikten sonra son günler de TBMM Başkanvekili ve MHP 3. Bölge Milletvekili Meral Akşener hakkında çirkin iftiralar karşısında Dernek Başkanı Olcay Karabağ, “Hiç bir kesiminde kabul görmeyen asılsız iftiralar nedeniyle sizin adınıza biz toplum olarak rahatsızlık duyduk.  Yapılan iftiraların karşısındayız. Hiçbir zaman sizin başarılı çalışmalarınızı karalayamazlar. Türk siyasetinde hanım efendi kimliğiyle damga vurmuş TBMM Başkanvekili Meral Akşener’in onurla gururla yanındayız” diye konuştu.

“İlk defa ekonominin konuşulduğu bir seçime gidiyoruz”

TBMM Başkanvekili ve MHP Milletvekili Meral Akşener Olcay Karabağ’ın konuşmasında şahsına yönelik sözlerden dolayı teşekkür ederek MHP’nin ekonomi vaatlerinden bahsetti. Akşener, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2007, 2011 ve 2015 seçim beyannamelerinde yer alan emeklilere hem Mart, hem Eylül’de verilecek ikramiyenin konuşulduğunu ifade ederek 2015 genel seçimleri için “İlk defa ekonominin konuşulduğu bir seçime gidiyoruz” dedi. MHP Milletvekili Meral Akşener, “Asgari ücretin vergi dışı bırakılacağını 2007’de 2011’de söyledik. 2015’te yine söylüyoruz. Bu ilk defa seçmenimiz tarafından duyuluyor. Ev kadınlarının üzerindeki yükü alıp onların emekli olmasının yolunu açacağız sözünü 2007’de 2011’de verdik. Şimdi de aynı sözü veriyoruz. Bu defa insanlar tartışıyor soruyor. Büyükşehirlerde yaşayan ailelere asgari ücretle çalışan ailelere 100 TL yol parası yardımı yapacağımızı 2011’de söylemiştik ama şimdi insanlar kulak veriyor. İnsanca, insanların yaşayabilmesi için büyükşehirlerde yoksul ailelere 250 TL konut yardımı, kira yardımı yapacağımızı 2011’de de söylemiştik. Şimdide söylüyoruz bugün duyuluyor. Hilal kartımızın yani yoksul ailelerin gidip ihtiyaçlarını gidereceği hilal kartımızı 2011’de söylemiştik 2015’te tekrarlıyoruz ama bugün duyuluyor. Bu seçim seçmenler partilerin ekonomi politikalarına daha fazla ilgi gösteriyor” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından TBMM Başkanvekili ve MHP 3. Bölge Milletvekili Meral Akşener’e dernek başkanı Olcay Karabağ tarafından plaket takdim edildi.

 

Akşener Daha Sonra Rubader’e Geçti

TBMM Başkanvekili ve MHP Milletvekili Meral Akşener daha sonra Arnavutköy Rumeli ve Balkan Türkleri Derneği’nde hemşerileriyle bir araya geldi. Akşener’e MHP 3. Bölge Milletvekili Adayları Ekrem Sarısoy ve Serdar Öktem’in yanı sıra MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir ve yönetim kurulu eşlik etti.

“Bizde göstermelik değil gerçekten Allah korkusu vardır”

Akşener’in ziyareti sırasında bir konuşma yapan RUBADER Başkanı Mustafa Vural ziyaretin gününe dikkati çekerek, “Bugün 19 Mayıs anlamlı bir gün. Bu ziyaretin bugün gerçekleşmesi de bizlere ayrı bir mutluluk katmıştır. Bizler vatanını, milletini seven bir toplumuz. Eğer biz bir şeyi yapmak istersek en iyisini en doğrusunu yaparız. Çünkü bizde göstermelik değil gerçekten anne ve babadan öğrendiğimiz Allah korkusu vardır. Ve işte bundan dolayıdır ki biz aslında bu tür görevde olmamız gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Akşener hemşerilerine ailesinden bahsetti

TBMM Başkanvekili ve MHP Milletvekili Meral Akşener ise bir konuşma yaparak,“Benim anam babam Drama’da doğmuş sonra mübadele olarak Türkiye’ye gelmişler. Dört kardeşiz biz ben en küçüğüm. Rahmetli anacığım ilkokulu üçe kadar okumuştu. Babam ortaokul mezunuydu. Ama bütün öğrendiğimiz bu ülkeye hizmet edeceksiniz, verginizi zamanında vereceksiniz. Kanuna yönetmeliğe uyacaksınız. Vatanınızı canınızdan aziz bileceksiniz oldu” dedi.

“Anadolu Türküyle Kürdün arasını bunlar açtı”

“Büyük çoğunluğumuz Türkiye’den, Anadolu’dan Rumeli’yi Türkleştirmek Müslümanlaştırmak için gidenlerdeniz” diyen Meral Akşener, “Oraya gitmişiz bize Tanrı dağı Türkmenleri denmiş. Avşar gitmiş, Beydilli gitmiş, Savcılı gitmiş ama o bölgede bir araya gelmişler, evlenmişler bir bütün olmuşlar ve adına Tanrı dağı Türkmenleri denmiş. Bunun altını niye çizdim başka bir şeyde olabilirdik bununla ilgili bir sorunumuz yok bizim. Ama bugün Türkiye’de 6 yıldır bizim üzerimizden çok önemli bir fitne gidiyor. O da şu bir bunlar Müslüman değil, iki bunlar Türk değil, üç iki ayyaş dedikleri rahmetli Atatürk’ün hemşerisi bunlar diyorlar. Atatürk’ün hemşerileri Atatürk’ü her şeyden çok seviyor. Türklerle Kürtler arasında bu oluşan gerilim müsebbibi bu Balkan Türkleridir. Balkanlardan göç gelen insanımızdır. Çünkü bu önemli bir fitneydi hani bir masada oturuyorlar ya, şuan da çözüm dedikleri müzakere masasında masaya sürülen bir başka kart olarak Rumeli’den göç gelenlerinde masada olduğuna inanıyorum. Anadolu Türküyle Kürdün arasını bunlar açtı” şeklinde konuştu.

“Atatürk olmasaydı oturduğunuz makamlarda oturma imkanınız varmıydı?”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın önemine vurgu yapan Meral Akşener, “Bugün 19 Mayıs Atatürk’ü anma en önemlisi bu. Gençlik ve Spor Bayramımız Atatürk’ü ve rahmetli arkadaşlarını her şeyden çok anmamız gereken günlerden geçiyoruz. Ben bugün sizin karşınızda Meclis Başkanvekili diye övülerek, eski içişleri bakanı diye övülerek, belediye başkanlarımızı hatırlayıp onlarla paylaştıklarımızı anlatarak karşınızda duruyorsam siz benim karşımda duruyorsanız biz bunu rahmetli Atatürk’e borçluyuz. Önce kadınlar borçlu. Rahmetli Atatürk’e sövenlere buradan seslenmek isterim eğer rahmetli Atatürk olmamış olsaydı İstiklal Savaşı yapılmamış olsaydı, kardeşim her birimiz nerde olurduk. Bugün oturduğunuz makamlarda oturma imkanınız varmıydı?” ifadelerini kullandı.

 

Zafer Kara – Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba