Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 28 Mayıs 2015

MHP İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş MHP Arnavutköy’ü Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MHP Arnavutköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarete partililer de yoğun bir ilgi gösterdi. MHP İlçe Başkanı Yüksel Emir ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra mahalle başkanları ve partililer hazır bulundu.

 

“İstanbul Mitingi 31 Mayıs Pazar Günü”
Pazar günü Kazlıçeşme Meydanın da gerçekleşecek olan “Büyük İstanbul Mitingi”ne değinen MHP İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, “Yaklaşık 1 aydır Kazlıçeşme miting alanında gerçekleştirmek istediğimiz miting ile ilgili büyük bir kargaşa vardı. AKP mitingi engelleme çalıştı nereye başvurduysak hep red cevabı aldık. Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir zaman engel tanımadığı gibi, bu süreçte de engel tanımadan yürümeye çalıştı. Miting alanı olarak ilan edilmiş yerlere red verilmesine rağmen, ısrarlı mücadelemiz sonucu Kazlıçeşme de Pazar günü mitingimizi gerçekleştireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Pazar günü yapacağı mitingden bir gün önce PKK’nın uzantısı olan siyasi partinin de Kazlıçeşme’de mitingi var. Aynı zamanda hafta sonu Yenikapı Meydanında İstanbul Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla AKP’nin de bir program adı altında mitingi olacak. Tüm halkımız çok iyi biliyor ki, bu mitinglere öğretmenler, öğrenciler kısacası herkes zorla götürülüyorlar. Yani artık gönüllü mitinge gidecek kimse bulamıyorlar. Artık zorla ve baskıyla insanları mitinge götürüyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler 1 gün önce yapılan mitinglerin gölgesinde kalmayacağız. Biz 1 gün önce yapılan mitingleri gölgesinde bırakan, büyük bir çoğunluğun katıldığı miting düzenleyeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

“En Çok Oyu Yine Arnavutköy’den Alacağımıza İnanıyorum”
İstanbul İl Başkanı Karataş, “AKP sokakta bile artık seçim çalışması yapamaz hale gelmiştir. Çünkü hangi sokağa girseler biri “hırsız” diye bağırıyor psikolojileri bozuluyor. Bugüne kadar partiler seçime katılırdı ve parlemantoda temsiliyet noktasında değerlendirilirdi. Şimdi biz milletvekili seçmiyoruz, arkadaşımızın, eşimizin, dostumuzun partisinin kaderini belirlemiyoruz. Türkiye’nin kaderini belirleyen bir seçime girdiğimiz için artık uyuyan aslan uyanmıştır. Bunlara da sandıkta müsaade etmeyecektir. Hırsıza nasıl ki kapı nerede diye sorulmaz o bilir. O zaman kapının arkasını kendimiz sağlam tutacağız. Sandıklarda görevlerde olan arkadaşlarımız bugüne kadar imkansızlıklar içinde çalışma yaptılar. Bu insanlar psikolojik olarak çökmemişler ve onurlarıyla gururlarıyla dik durmuşlardır. Ekonomik olarak onlarla yarışacak bir durumumuz yok ama onlarında bizlerle yarışamayacağı adamlığımız, şerefimiz, onurumuz var. Onlarda bizde var, bizde olmayanda onlarda var. ama haram kazançla dünyasınıda ahiretinide mafetmiş insanlar bizim muhatabımızda değildir. Allah’a şükür bu konuda bir özentimiz de yoktur. onun için başkanımızın önderliğinde gençlik kollarımızın, kadın kollarımızın, ülkü ocaklarımızın, mahalle başkanlarımızın ve kanaat önderlerimizin bütün teşkilatlarımızın emeğiyle gayretiyle çalışmalarıyla Milliyetçi Hareket Partisi olarak hem miting hemde seçim esnasında sandıkta oy kullanırken daha fazla oyu nasıl alırız ve 2019’da burada belediyeyi nasıl alırızın provasınıda şimdiden gerçekleştirin. Milliyetçi Hareket Partisi olarak İstanbul’da en çok Arnavutköy’den oy alıyoruz. Bu seçimde de sizin gayret ve çabalarınızla en çok oyu yine Arnavutköy’den alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba