Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 23 Eylül 2012

Şerifoğlu Arnavutköy’e Tat Getirdi

Baklava ve Tatlı sektöründe adından sıkça söz ettirmeyi başaran Sarıgüzel Şerifoğlu Baklavaları’nın Arnavutköy’deki şubesi görkemli bir şekilde açıldı. Açılışını Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşimi Baltacı’nın yaptığı Sarıgüzel Şerifoğlu Baklavaları, İstanbul’un birçok ilçesine yaptığı yatırımlara bir yenisini de Arnavutköy’de eklemiş oldu.

Arnavutköy şubesi açıldı
1988 yılında Fatih’teki ilk imalathanesi ile ticari hayatına başlayan Sarıgüzel Şerifoğlu bugun İstanbul’da 9 şubesiyle hizmet veriyor. Kurulduğu günden bugüne, birinci sınıf malzemelerle lezzetin ustalarını birleştirerek, kusursuz ve hijyenik koşullarda ürettiği Şerifoğlu kalitesini bugünden itibaren Arnavutköy’lülerin damak tadına sunmak için geldiklerini ifade eden Sarıgüzel Şerifoğlu Baklavaları Genel Müdürü Ayhan Güney, özellikle İstanbul’daki yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Arnavutköy’e birçok kuruluş şube açıyor
Açılışını Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşimi Baltacı’nın yaptığı Sarıgüzel Şerifoğlu Baklavaları’na Arnavutköy halkının da yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı. Açılış kurdelesini kesmeden önce bir konuşma yapan Baltacı; ilçede böylesine nezih bir ortamın açılmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Arnavutköyümüze her gün gerek özel sektör olsun gerekse kamuya ait olsun bir çok kuruluş geliyor. Bu kuruluşların açılışlarını birlikte beraber yapıyoruz. Bugün Arnavutköyümüzün merkezinde bilindik güzel bir lezzetin açılışını yapıyoruz. Daha önceki muhtelif şubelerinden kaliteli üretimleriyle tanıdığımız hijyenik tertemiz gıdalarıyla adından söz ettiren Şerifoğlu Baklavaları’nın Arnavutköy şubesinin açılışıyla bir aradayız. Öncelikle müessese sahipleri için daha sonra Arnavutköylüler için tüm baklava sevenler için hayırlar getirmesini hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Elbette bu kadar çeşitlenen gelişen bir ilçenin yeni yeni kuruluşları olacak müesseseleri olacak. Buraya gelen dostlarımıza hep tavsiyemiz şu, bizim burada ilçemizde yaşayan insanlarımıza mutlaka ürününüzün lezzetini kalitesini aynı zamanda da fiyatını dikkatli bir şekilde tespit ederek sunun diyoruz. Firma yetkililerine Arnavutköy’de yatırım yaptıkları için teşekkür ediyorum. Şerifoğlu Baklavalarının tüm Arnavutköy halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Şerifoğlu Baklavaları 9’uncu şubesini açtı
Açılışı yoğun bir kalabalıkla gerçekleşen tesisin genel müdürü Ayhan Güney, şuan itibariyle 9 şubesiyle hizmet verdiklerini belirterek Yenibosna Çobançeşme’de 2 bin 500 metre kare üzerine kurulu modern bir üretim tesisi kurduklarının ve günlük 4 tonun üzerinde üretim gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Sarıgüzel Şerifoğlu Baklavaları Genel Müdürü Ayhan Güney, “Üretmiş olduğumuz ürünlerimiz toptan ve perakende olarak satışa sunulmaktadır. Mamüllerimizin üretiminde kullandığımız malzemeler kesinlikle naturel olup, gıda mühendislerimizın denetiminde hijyenik bir ortamda üretilmekte.halkımızın denetimine de açık olan üretim tesisimiz aynı zamanda başta Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı olmak üzere tüm yetkili kurumlar tarafından düzenli olarak da denetlenmektedir” dedi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Sarıgüzel Şerifoğlu Baklavaları Genel MüdürüAyhan Güney ve dostları birlikte keserek açılışı gerçekleştirdiler. Kurdele kesiminden sonra Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı ve beraberindeki heyet şubeyi gezerek baklavaların tadına baktı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba