Ana Sayfa ARNAVUTKÖY 22 Temmuz 2014

Ali Bestami Yargıcı ve Ayhan Faik Olcay’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Arnavutköy Vodafone Bayii ve Tempo Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bestami Yargıcı ve Ayhan Faik Olcay Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ali Bestami Yargıcı ve Ayhan Faik Olcay mesajında, “Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, hep birlikte  bir bayrama daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken diğer yandan dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz. Bu duygular içinde, bütün İslam aleminin ve Arnavutköylülerin mübarek Ramazan Bayramını, en içten dileklerimle kutluyor, bayramın barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.’’ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba