Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 31 Ekim 2013

Ali Osman Çolak Belediye Başkanlığına talip

Hadımköy Eski Belediye Başkanı Ali Osman Çolak Ak Prti’den Arnavutköy Belediye Başkan aday adaylık başvurusunda bulundu. 

Çolak, “Bizim davamız koltuk davası değil hizmet davasıdır”
Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığına kalabalık bir heyetle gelen Ali Osman Çolak ilçe başkanı Ercan Üner’le bir süre sohbet ederek başvurunu resmi olarak ilçe başkanlığına verdi. Başvuru sonrası bir konuşma yapan Çolak, “Belediye başkanlığına talibim ancak seçileyim veya seçilmeyeyim partime çalışmaya ve partimle birlikte hareket etmeye devam edeceğim. Çünkü bizim davamız koltuk davası değil hizmet davasıdır. Eğer partim ve Arnavutköy halkı belediye başkanı olarak bu hizmeti yapmamı uygun görürse en layık şekilde bunu yerine getireceğim. Allah hayırlısını nasip etsin” diye konuştu.

Üner, “Başvuruları aynı zamanda partimize bağlılık olarak anlıyoruz”
Daha sonra bir konuşma yapan Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner ise Ali Osman Çolak’ın başvurusundan memnuniyet duyduğunu belirterek, “Ali Osman beyin başvurusundan memnuniyet duydum zaten birbirimizi uzun süredir tanıyoruz. İçime sine sine aldığım başvurulardan birisi. Bir süre de birlikte çalışma imkanımız oldu. Biz bu başvuruları aynı zamanda partimize bir bağlılık olarak anlıyoruz. Belediye başkan aday adaylarımız ve meclis üyesi aday adaylarımız bu başvurularla partimize bağlı olduklarını ve seçilseler de seçilmeseler de partimizin yanında olduklarını belirtmiş oluyorlar. Allah hayırlara vesile etsin” ifadelerini kullandı.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba