Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 4 Ağustos 2015

Anadolu Gençlik Derneği Arnavutköy Şubesi’nden Yaz-Et Final Programı

Anadolu Gençlik Derneği Arnavutköy Şubesi düzenlediği Yaz Etkinlikleri Final programı düzenledi.

Haraççı İmam Hatip Lisesi Konferans Solununda gerçekleşen program öğrencilerin Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ardından İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Programda bir selamlama konuşması yapan Anadolu Gençlik Derneği Arnavutköy Şube Başkanı Adem Akgül, “Gençliğimizin içine düştüğü sorunlara (bonzai kullanımı, uyuşturucu ve alkolün ilk okul sıralarına kadar indiği, TV dizi ve sinemalarla ahlakın yozlaştırıldığına) değinerek bir Gençlik Hareketi olarak gençlerimizi ve çocuklarımızı bu bataklıktan çekip alma gayreti içerisindeyiz. Amacımızın inançlarımıza, maddi ve manevi değerlerimize sahip başı dik, alnı secdede bir gençlik yetiştirmektir. Yaz etkinliklerinde çocuklarımıza 7 hafta boyunca Temel Dini Bilgiler, Esma-ül Hüsna, Siyer, İlmihal, Hadis, Ezgi ve İlahi dersleri verilmiştir. Ayrıca çocuklarımıza yönelik birçok Sosyal ve Sportif Faaliyetler düzenlenmiştir. Sadece yaz aylarında çocukların Kuran-ı Kerimi, Namazı, Duayı öğrendiğini ancak okul sezonu başladığında 9 ayda tüm bunların çocuklarımız tarafından tekrarlanmadığından dolayı unutulmaktadır ve her yaz sil baştan başlanmaktadır. Bu nedenle Anadolu Gençlik Derneği olarak Kış- Et (Kış Etkinlikleri) ile Okuma Grupları oluşturduğumuzu ve yazın alınan eğitimin kışında derneklerimizde devam ederek öğrencilerimize tüm yıl eğitim vermekteyiz” diye konuştu. Başkan Adem Akgül ayrıca bu yıl bu eğitimlerin yanında TEOG ve YGS-LYS için okula ve sınavlara yönelik kurslarında Anadolu Gençlik Derneği Arnavutköy Şubesinde verileceğini belirtti.

Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi
Konuşmaların ardından programda öğrenciler ilahi ve şiirler okudular. Yaz-et 1. Enes Aydınalp ve 2. Yusuf Küçükbirer’e Salcano Marka Bisiklet, 3. Abdulkadir Gedik’e Çeyrek Altın, ayrıca her birine plaket ve kitap hediye edildi. Esmaül Hüsna Birincisi iki öğrencimize ve her sınıfın 1. ve 2.’lerine madalya ve kitap hediye edildi. Yaz-Et programına katılan tüm öğrencilere Yaz-Et Sertifikası verildi. Ayrıca programda öğrencilerin yanı sıra programda görev alan hocalara Anadolu Gençlik Derneği Arnavutköy Şube Başkanı Adem Akgül tarafından plaket takdim edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba