Ana Sayfa MANŞET, SULTANGAZİ 1 Aralık 2021

Ardahanlılar Festivalde Buluştu

Sultangazi’de Ardahan Günleri kapsamında yöresel ürünler festivali düzenlendi. Festivalde Ardahan’a özgü ve Ardahan’dan getirilen ürünler sergilendi. Ardahanlılar, sanatçı Mine Kuş, Erkan Ergezen, Uğur Yeni ve Uğur Akçay’ın seslendirdiği eserler eşliğinde doyasıya eğlendi.

Festivale Ankara Ardahan Dernekler Federasyon Başkanı Ergüder Şimdi, Avrupa Yakası Ardahan Derneği Başkanı Akın Bozkaya, Eski Demir Köyü Dernek Başkanı Halil Ziyaoğlu, Arnavutköylü işadamlarından ve gazetemizin imtiyaz sahibi Hasan Kantarkıran, Komiser Celil Ziyaoğlu, siyasi partilerin temsilcileri, meclis üyeleri, STK temsilcileri, esnaflar ve birçok vatandaş katıldı. Programın sunuculuğunu ise başkan yardımcısı Talip Kaya yaptı.

Programda Ankara Ardahan Dernekler Federasyon Başkanı Ergüder Şimdi bir konuşma yaparak, “Ardahan’ı gittiğimiz her yerde anlatmamız lazım. Ardahan’a özgü birçok ürün var ama bunu maalesef iyi anlatamıyoruz. Her yerde dile getirmeliyiz” dedi.

Avrupa Yakası Ardahan Derneği Başkanı Akın Bozkaya ise konuşmasında, “Yönetimimiz günlerdir bu program için hazırlık yapıyor. Güzel bir program ortaya çıktı. Aramızda uzaktan yakından katılan birçok Ardahanlı hemşerimiz var. Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” diye konuştu.

Haber: Arif Sapmaz

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba