Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 14 Haziran 2012

Sinoplular Doyasıya Eğlendi

Arnavutköy Festival alanında gerçekleştirilen Sinop Gecesi büyük bir coşku içersinde geçti. Geceye yerel sanatçılar damgasını vurdu.
Geceye, Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, İlçe Emniyet Müdürü, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sunuculuğunu Şair Zeynel Parmaksız’ın yaptığı gecede kısa bir konuşma yapan Arnavutköy Sinoplular Platform Başkanı Ali Işıkçı, organizasyona sağladığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Haşim Baltacı’ya ve katılımlarından dolayı da hemşehrilerine teşekkür etti.

Sinoplular Gecesinde birlikte oldunuz ve güzel bir atmosfer oluşturdunuz diyen Başkan Baltacı; “Gurbette, kendi memleketinizin kültürüne sahip çıkarak, kendi memleketinizin sanatçılarını dinleyerek birlikteliğinizi ifade ediyorsunuz. Ayrıca Sinoplular Platform Başkanım ve Sinoplular Dernek Başkanlarımı dinlediniz demek ki birlik ve beraberliğin olduğu yerde böylesine coşkulu bir ortam oluşuyor” dedi. Konuşma sonrasında Başkan Baltacı, Arnavutköy Sinoplular Platform Başkanı Ali Işıkçı’ya plaket takdim etti. Dernek Başkanları da Sinoplular adına, Başkan Baltacı’ya Sinop Takası hediye etti. Plaketlerin verilmesinin ardından sahne alan Yerel sanatçıların söylediği türkülerle oynayıp coşan Sinoplular, gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba