Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 13 Temmuz 2015

Arnavutköyde’ki Çiftçilere İSKİ Şoku

Arnavutköy’de köyken Mahalleye dönen yerlerde hayvancılıkla uğraşan çiftçilerin İSKİ ile başları büyük dertte.

 

İSKİ’nin hayvancılıkla uğraşan çiftçiler geriye dönük ücret talep etmesi çiftçileri isyan ettirdi. İSKİ’nin geriye dönük olarak çiftçilere 1.000 TL’nin üzerinde fatura yolluyor. İSKİ Genel Müdürlüğü ahırların işyeri statüsünde olduğu gerekçesiyle hayvancılıkla uğraşan çiftçilere fatura ile birlikte yazıda gönderdi.

 

Yazıda şu ifadelere yer verildi;

Ev- iş yeri birim adetlerinizin değişmesinden doğan teminat ve iştirak farkınız 27.06.2015 tarihi itibariyle cari hesabınıza borç kaydedilmiş olup bu tarihten sonra çıkan faturalarınızda geçmiş dönem borcu olarak gözükmektedir. İdaremiz sizden aldığı teminatları mukavelenizin feshi esnasındaki iade işlemlerinde günün birim fiyatı üzerinden hesaplayarak geri ödeyecektir. Mukavele tarihindeki ev- işyeri sayısı veya nitelikleri daha sonra yapılan tespitlerle değiştiği için buna ait teminat ve su / atık su iştirak bedellerinin tahakkukları aradaki değişikliklerde dikkate alınarak yapılmıştır.

 

30 gün içinde ödenmezse kesilecek

Fatura ile birlikte gönderilen yazıda aynı zamanda borcun 30 gün içinde ödenmesi gerektiği, 30 gün içinde ödenmezse suyun kesileceği ve 24 TL kapama açma bedelinin borca ekleneceği, kapatılan suyun borcunun tamamen temizlenmesi halinde açılacağı ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Altunay Sektör Temsilcileriyle

Altunay Sektör Temsilcileriyle

Tasarım | Enba