Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 2 Mart 2016

Arnavutköy’ün Görülmemiş Fotoğraflarını Bir Araya Getiriyor

Arnavutköy’ün tanınan simalarından doktor Recai Yahyaoğlu “Nostaljik Arnavutköy İlçesi Fotoğrafları” adında facebook grubu kurarak Arnavutköy’ün nostaljik fotoğraflarını yayınlıyor. Üyelerde Arnavutköy’e dair eski fotoğrafları burada paylaşabiliyor. Doktor Recai Yahyaoğlu fotoğrafların hikayesini yine sayfa üzerinden anlatıyor.

Yahyaoğlu konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Nostaljik Arnavutköy İlçesi Fotoğrafları grubu Arnavutköy ilçesinde geçmiş yıllara ait mekan, manzara, her türlü eser, dost ve sohbet ortamlarının, dernek ve sosyal faaliyetlerin, gezi fotoğraflarının paylaşıldığı bir gruptur. Amacımız ilçemizin tarihine tanıklık etmiş her vatandaşa bu sayfada yer vermektir. Arnavutköy’e dair nostaljik kabul edilebilecek fotoğraflar ve kullanılan eşyalar da dahil paylaşılabilir. Vatandaşlarımızda ellerinde bulunan nostaljik fotoğrafları bizlere ulaştırabilir” dedi.

foto galeri

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba