Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 1 Aralık 2013

Başkan Aday Adayı Demirhan’a Plaket

Arnavutköy Adnan Menderes Mahallesi Hasan Tahsin İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği okula katkı sunanlara plaket verdi.

Ak Parti Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı Abdullah Demirhan’a okula yapmış olduğu katkıdan dolayı plaketi Okul Müdürü İsa Veyseller verdi.

Ak Parti Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı Av. Abdullah Demirhan bir konuşma yaparak, “Öncelikle kutsal bir mekandayız bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyen bir zihniyetin temsilcileriyiz. Onun için burada bizlere ve çocuklarımıza okuma yazmayı öğreten, öğretmenlerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Tabii ki ilk öğretmenlerimiz annelerimizdir. Annelerimizde bizim öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimizde anneler hükmündedir. Onun için öğretmenlerimiz bizim için kutsaldır. Ölene kadar unutmayız. Bize öğrettikleri bizim bundan sonraki yaşam tarzımız, olaylara bakış tarzımız, öğretmenlerimizin annelerimizin bize öğrettiği yol güzergahı üzerinden gider. Ak Parti döneminde sağlık alanında, ulaşım alanında büyük devrimler yapıldı. En önemli devrimlerde tabi ki eğitim alanında yapıldı. Bütçeden ayrılan pay Ak Parti döneminde katbe kat arttı” dedi.

Adnan Menderes Mahalle Muhtarı ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi aday adayı Mehmet Sevinçtekin, Hasan Tahsin İlköğretim Okulu’nda yapılan seçimde yeniden Okul Aile Birliği Başkanlığına seçildi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Muhtarlar Birlikte İftar Yaptı

Muhtarlar Birlikte İftar Yaptı

Tasarım | Enba