Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 3 Kasım 2013

Belediyespor ve Demirspor Yenişemedi

Bölgesel amatör lig 9. Grupta en az gol yiyen iki takımın mücadelesinde bol gol olmasına rağmen galip çıkmadı. Eskişehir demir spor ev sahibi Arnavutköy Belediyespor u sakat ve hasta oyuncularından yoksun çıktığı karşılaşmada ilk dakikalarda kurduğu baskı ile bunaltmayı başardı. Konuk ekip iki sefer öne geçmesine rağmen kalesinde gördüğü biri penaltıdan olmak üzere 2 golle galibiyeti kaçırdı.

Tribünlerin yüzlerce taraftarla dolduğu karşılaşmada ilk dakikalarda baskılı oyunu ile Arnavutköy Belediyespor kalesine yüklendi. 11.dkda gelişen Eskişehir Demirspor atağında kaleci Anıl’ın sakatlanma pahası girdiği pozisyon sonrası 0-1 öne geçti. Gol sonrası sakatlığı devam eden Arnavutköy Belediyespor kalecisi Anıl yerini Hakan a bıraktı. Gol dakikası sonrası biraz toparlanma gözlenen ev sahibi ekipte 40.dkya kadar başa baş mücadele saha içinde bir o kaleye bir bu kaleye giden top sonrası dakikalar 42yi gösterirken Mustafa, Aytaç, Sinan paslaşmasından harika bir beraberlik golü çıktı. en son Sinan’ın aldığı topla ceza sahasına girmesi ve penaltı noktasına yakın yerde bekleyen serhat a çıkardığı pasla golü buldu. Serhat gol sevincini yedek kulübesi ile paylaşırken kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı ve ilk 45 dakika 1-1 sona erdi.

İkinci yarı daha toparlanmış görünen Arnavutköy Belediyespor güçlü defans a sahip Eskişehir Demir spor kalesine yüklenmeye başladı. 80.dkya kadar başa baş süren karşılaşmada ev sahibi Arnavutköy Belediyespor İleri çıktığı anlarda ani gelişen konuk ekip atağında kaleci Hakan’ın müdahalesine rağmen kale çizgisi önüne giden topa son dokunan Volkan gole engel olamadı. 1-2 bu dakikalardan sonra oyunu rölantiye almaya çalışan konuk ekip Eskişehir demir spor yer yer oyalama taktikleri ile sahada gergin anların yaşanmasına neden oldu. Dakikalar 89’u gösterirken oyuna sonradan giren Deniz ceza sahasında rakip oyuncudan kurtardığı topu kaleye vuracağı sırada rakip oyuncu tarafından havada olan ayağına müdahale geldi hakem penaltı noktasını gösterdi. Uzun süre ayağına takıldığı itirazları yapan Eskişehir Demir spor oyuncuları Yan hakemin Orta hakemi uyarması sonrası penaltı noktasına yöneldi. Penaltı atışını kullanan Serhat kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 2-2 ye taşıdı.

Kalan dakikalar oldukça gergin anlara sahne oldu. Karşılaşmanın hakemine karşı tepkili olan oyuncular maç sonrası girdikleri sözlü sataşmalar Belediyespor yöneticileri ile gerginliğe sahne olsa da araya giren sağ duyulu yöneticiler sayesinde olaylar büyümeden yatıştırıldı. Maç sonrası her iki takım oyuncuları ve yöneticileri Arnavutköy Belediyesi Kozlar sosyal tesislerinde birlikte yemek yedi.

Haber: Murat Demirci

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba