Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 30 Ekim 2013

Ecevit Göztepe’ye hemşeri desteği

Arnavutköy Şenkaya’lılar Derneği eski başkanlarından Ecevit Göztepe, Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliği’ne aday adaylığı için resmi başvuruda bulundu.

Erzurumlu hemşerilerinin de müracaat esnasında yalnız bırakmadığı Ecevit Göztepe, “Arnavutköy’de uzun yıllardır yaşayan biri olarak bölgemize hizmet etmek bizlerin boyun borcudur. Bu manada da sadece ülkemizin değil, tüm dünyanın iftiharı sağlayan sayın başbakanımızın kurduğu Ak Parti’de hizmet etmeye talibim” dedi.
Arnavutköy’ün yönetiminin Arnavutköylüler tarafından yapılmasını arzu ettiklerini ifade eden Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üner de; “Erzurumlu bir hemşerimiz ve abimiz olan Ecevit Abinin başvurusu bizler için önemlidir. Kendisinin Ak Parti’yi ve Ak Kadroları tercih etmesi ayrı bir gurur kaynağıdır” dedi.
Aday Adaylığı sürecinde eleme yapmanın ne kadar zor olacağına değinen Üner, “Kimseyi kırmadan incitmeden bu süreci atlatmak istiyoruz. Meclisimiz kaliteli bir ekipten oluşsun istiyoruz. Tüm aday adayı arkadaşlarımızın 2014 Mart’ına kadar bizlerle canla başla çalışması gerekiyor” dedi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba