Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 17 Haziran 2024

GELENEKSEL BAYRAM BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Belediye Başkanımız Mustafa Candaroğlu, geleneksel hale gelen bayramlaşma programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Arnavutköy Merkezde gerçekleştirilen programa İstanbul Valisi Davut Gül, AK Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu,Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramın manevi atmosferini hep birlikte yaşamak için bir araya gelen katılımcılar, birbirleriyle bayramlaştı ve güzel dileklerde bulundu. Programda, bayramın anlam ve önemine vurgu yapan konuşmalar yapıldı.

Belediye Başkanımız Mustafa Candaroğlu, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, Bayramlar, kardeşlik ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı günlerdir. Bu güzel günü sizlerle birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

İstanbul Valisi Davut Gül, bayramın toplumsal barış ve kardeşlik için ne denli önemli olduğuna dikkat çekti. Vali, Bugün burada gördüğümüz birlik ve beraberlik tablosu, İstanbulun her köşesinde hissediliyor. Bayramlar, bu güzel duyguların pekiştiği özel günlerdir” ifadelerini kullandı.

Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve İstanbul Milletvekili Şengül Karslı da yaptıkları konuşmalarda, bayramın getirdiği sevgi ve barış mesajlarını paylaştı. Kaymakam, Bu bayramın tüm halkımıza huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” derken, Milletvekili Karslı ise Bayramlar, bizi biz yapan değerlerin hatırlandığı ve yaşatıldığı günlerdir” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program, ikramlarla devam etti. Geleneksel bayramlaşma programı, Arnavutköy’de birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

İlginizi çekebilir

En Güzel Malak Seçildi

En Güzel Malak Seçildi

Tasarım | Enba