Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 17 Haziran 2024

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ’NDEN COŞKULU BAYRAM ŞENLİĞİ

Arnavutköy Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayram şenlikleri ile çocuklara ve ailelerine unutulmaz anlar yaşattı.

Arnavutköy Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayram şenlikleri ile vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı. Hadımköy İstasyon Meydanı ve Arnavutköy Şehir Parkı’nda iki gün boyunca gerçekleştirilen etkinlikler, bölge halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Etkinlikler Arnavutköy Şehir Parkı ve Hadımköy İstasyon Meydanı’nda başladı. Çocuklar için kurulan şişme oyun grupları, animatörler tarafından düzenlenen eğlenceli aktiviteler ve birbirinden renkli etkinlikler, hem çocuklara hem de ailelerine keyifli anlar yaşattı. nostaljik Yeşilçam sineması gösterimleri büyük ilgi gördü.

Vatandaşlar, açık havada Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerini izleyerek geçmişe nostaljik bir yolculuk yaptı. Katılımcılara çeşitli ikramların sunulduğu şenlikte, vatandaşlar Kurban Bayramı’nın coşkusunu hep birlikte yaşadı.

Bayram şenliklerine katılan Arnavutköy halkı, belediyenin düzenlediği etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, böylesine güzel organizasyonların devamını diledi. Vatandaşlar, Arnavutköy Belediyesi’ne teşekkürlerini ileterek, birlik ve beraberlik içinde bir bayram geçirdikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Arnavutköy Belediyesi’nin düzenlediği Kurban Bayramı şenliği, bölgedeki sosyal hayatı canlandırırken, vatandaşların bayram coşkusunu hep birlikte yaşamalarına imkan tanıdı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Tasarım | Enba