Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 12 Aralık 2018

Ferit Fidan Meclis İçin MHP’den Aday Adayı

Arnavutköy’ün sevilen esnaflarından Ferit Fidan Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılarak, Arnavutköy Belediye Meclis üyeliği için başvuruda bulundu.

MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığına başvurusunu yapan Ferit Fidan’ı ailesi ve dostları yalnız bırakmadı. Fidan, başvuruya oldukça kalabalık bir grupla geldi. Fidan’ın Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusuna Rumeli Dernekler Platformu ve Arnavutköy Avcılar Derneği Başkanı Olcay Karabağ, Arnavutköy Merkez Mahallesi Muhtarı İrfan Yıldırım, Rumeli ve Balkan Türkleri Derneği Başkanı Mülayim Topal, Fenerbahçeliler Arnavutköy Temsilciliği Yöneticileri, Fidan’ın ailesi ve yakın dostları katıldı.

“Allah kalıcı ve hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin”
Başvuru evraklarını MHP İlçe Başkanı Gökhan Uluç’a teslim eden Fidan, “Uzun yıllardır içerisinde bulunmaktan onur duyduğum ve çeşitli görevler yaptığım partimde Arnavutköy İlçe Başkanlığında yönetimdeki görevimden ayrıldım ve bugün itibari ile meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu yapmaktayım. Çıkmış olduğum bu kutlu yolda her daim yanımda olan öncelikle aileme, akrabalarıma, arkadaşlarıma, dostlarıma destek olan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederim. Allah, Arnavutköy’e kalıcı ve hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin, yar ve yardımcımız olsun” dedi.

“Birlikte Arnavutköy’ü yöneteceğiz”
MHP Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı Yüksel Emir’de başvuru sırasında hazır bulunarak, “Ferit Fidan başkanımız uzun yıllardır Arnavutköy’de esnaflık yapmakta ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev almaktadır. Çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Kazanırsak inşallah birlikte Arnavutköy’ü yöneteceğiz” diye konuştu.

“Artık Arnavutköy’de MHP zamanı”
MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç ise, “Ferit Fidan başkanımız partimizde uzun yıllardır çeşitli görevlerde bulunmuştur. Meclis Üyeliği yolunda kendisine başarılar diliyorum. Meşakkatli bir yola giriyoruz. Bu yolda Allah yardımcımız olsun. Artık Arnavutköy’de MHP zamanı. Desteğinizi esirgemeyeceğinizden şüphem yok” ifadelerini kullandı.

Ferit Fidan Kimdir?
Ferit Fidan 1968 yılında Taşoluk’ta dünyaya geldi. Fidan, Arnavutköy’ün ilk amatör spor kulübü olan Arnavutköyspor Kulübü Başkanlığı, Arnavutköy Rumeli ve Balkan Türkleri Derneği Kurucu Üyeliği, Fenerbahçeliler Arnavutköy Temsilciliği Kurucu ve mevcut başkanlığı başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunda etkin rol aldı. Arnavutköy Yapı İnşaat firması ile inşaat sektöründe faaliyetlerine devam eden Fidan, ayrıca 30 yıllık ayakkabıcılık deneyimi ile de Fidan Kundura’nın işletmeciliğini yürütüyor. Arnavutköy’ün en eski esnaflarından olan Fidan, siyasete Gaziosmanpaşa Ülkü Ocakları’nda 14 yaşında girdi ve sırasıyla Arnavutköy Ülkü Ocakları, MHP Taşoluk Belde Başkan Yardımcılığı, MHP Arnavutköy Belde ve İlçe Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulundu. 2019 yerel seçimlerinde meclis üyesi aday adaylığı için MHP Arnavutköy İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti. Evli ve 2 çocuk babasıdır.



Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba