Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 31 Temmuz 2023

Horasanlılar Derneği Futbol Turnuvasında Şampiyon Tekirbaş Koltuk Mollaahmet Köyü

Arnavutköy Horasanlılar Derneği’nin düzenlediği futbol turnuvasında Tekirbaş Koltuk Mollaahmet takımı şampiyon olarak kupayı kaldırdı.

30 takımın mücadele ettiği turnuvada Horasan Mollaahmet Köyü’nün Ay Yapı Mollaahmet ve Tekirbaş Koltuk Mollaahmet takımları finale kaldı. Taşoluk Stadı’nda düzenlenen final maçında Tekirbaş Koltuk Mollaahmet Köyü 5-2 kazanarak şampiyon oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=TON-H7Qjj7Y

Programa Ak Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Koç, İstanbul Büyükşehir Belediye Mezarlıklar Daire Başkanı Ayhan Koç, Horasanlılar Federasyonu Başkanı Ali Akar, Erzurumlular Konfederasyonu Başkanı Ali Murat Alatepe, Erzurumlular Derneği Başkanı Rıfat Aba, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Temel Bedir, CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Ayhan Örs, İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Tuncay Aktürk, Yeşil Sol Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Yavuz Kahrıman, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Abdürrezzak İlbeyi, DEVA Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Karabalık, Arnavutköy Belediye Meclis Üyeleri Hikmet Daş, Reis Çelik, Nurettin Genç, muhtarlar, STK temsilcileri, iş insanları, esnaflar ve bir çok vatandaş katıldı.

Programda sırasıyla Arnavutköy Horasanlılar Dernek Başkanı Ömer Aktaş, Ak Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Koç, Horasanlılar Federasyonu Başkanı Ali Akar, Erzurumlular Federasyonu Başkanı Ali Murat Alatepe birer konuşma yaparak turnuvanın ve sivil toplumun birleştirici gücüne vurgu yaptılar.

Arnavutköy Horasanlılar Derneği Başkanı Ömer Aktaş yaptığı konuşmada, “Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen bütün arkadaşlarıma ve sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. 10 sene önce bende bu turnuvada top koşturuyordum. Şimdi derneğimize başkan olarak hizmet ediyorum. İnşallah bu turnuvada tanışan genç kardeşlerimiz bu derneğe hizmet etmek adına bir arada olurlar ve Horasanlılar adına fayda sağlamak için çalışma yaparlar” dedi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı’nın başlama vuruşuyla başlayan final mücadelesini Tekirbaş Koltuk Mollaahmet Köyü 5-2 kazanarak şampiyon oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Tasarım | Enba