Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 3 Şubat 2014

Yüksel Emir’den Servis Şoförlerine Kahvaltı

MHP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Yüksel Emir, Arnavutköy’de servis işletmecileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Nokta Tesislerinde yapılan kahvaltıya yaklaşık 200 servis şoförü katıldı. Özellikle Cumartesi ve Pazar günleri boş yattıklarını ifade eden servisçiler defalarca yerel yönetimlerden ve Büyükşehir Belediyesinden sıkıntılarına destek istediklerini ancak sonuç alamadıklarını belirttiler.

MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Emir ise yaptığı konuşmada“Arnavutköy’de bulunan servisçilerimize her türlü desteği vermeye hazırız. Özellikle hafta sonları boş yatan ve bu işten ekmeğini kazanan servisçilerimizin sıkıntılarının çözümü için ne gerekiyorsa yapacağız. 100 bin liraya araç alıp boş yatan servisçi olmayacak. Şuan Yerel Belediye özellikle hafta sonları yapılan programlara dışarıdan araç desteğinde bulunuyor. Arnavutköy’de ki servisçiler ise bu olanaktan ne yazık ki faydalanamıyor. Oysa ki Belediye olarak buradaki servisçilerimize bu imkanı sunmuş olsak Arnavutköy’ün insanı bu parayı kazanacak. Biz göreve geldiğimiz andan itibaren nerede bir yanlış varsa ilk iş olarak bunları düzelteceğiz ve Arnavutköy’ü hep beraber yöneteceğiz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba