Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 27 Ocak 2014

Miniklerden Kocaman Sürpriz

Arnavutköy Belediyesi Yaşlı Ve Engelli Gündüz Bakım Ve Eğitim Merkezi minik ziyaretçilerini ağırladı. Âşık Veysel İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencilerine saygı, sevgi ve hoşgörü kazandırma amacıyla; ilçemizde bulunan yaşlı bakım evine gelen öğrenciler, Yaşlı Ve Engelli Gündüz Bakım Ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret ettikten sonra mutlu bir şekilde ayrıldılar.
Öğrencilerin yaşlıları tanıması, çevreye duyarlılık kazanması, bir anlamda toplumsal değerlerin öğrenilmesi adına yaşlılarımızla bir araya gelmeleri amaçlanan ziyarette, Öğrenciler yaşlı vatandaşlarımızın ellerinden öperek, kısa sohbetler ettiler. Öğrenciler ziyaret ettikleri yaşlı vatandaşlarımızla sohbetler ederek, onlardan gelecek adına tavsiyeler dinlediler. Bol bol hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler daha sonra çocuk oyun alanına geçtiler.
Çocuk oyun alanı gelen minik öğrenciler; burada “Mavi Boncuk” adlı şarkıyı seslendirerek, müzik dolu dakikalar yaşattılar. Çocuk gelişim öğretmeni tarafından minik ziyaretçilere ise; el yapı çiçekler içerisinde, şekerlemeler hediye edildi.
Ziyaret sonunda ise; Yaşlı Ve Engelli Gündüz Bakım Ve Eğitim Merkezi çalışanları tarafından; öğrencilere hediyeler verilerek, ikram da bulunuldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba