Ana Sayfa MANŞET, SULTANGAZİ 3 Kasım 2012

Cahit Altunay Annesini Kaybetti

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın annesi Havva Altunay hayatını kaybetti. Bir süredir hastanede tedavi gören Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın annesi Havva Altunay 76 yaşında hayata gözlerini yumdu. Küçükköy Merkez Camiinde kılınan cenaze namazında birçok siyasi ve iş adamı Cahit Altunay’ı bu acı gününde yalnız bırakmadı. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay taziyeleri kabul ederken üzgün olduğu ve ayakta durmakta zorluk çektiği görüldü.

Cenazeye Katılım Yoğundu
Cenaze namazına İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Arnavutköy Kaymakamı Hürrem Aksoy, Sultangazi Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Murat Atım, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Ali Boztaş, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Bingöl, meclis üyeleri, iş adamları, muhtarlar sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve birçok vatandaş katıldı.

Havva Altunay Edirne Keşan’a defnedildi
Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası bir konuşma yapan camii imamı, “Her canlı ölümü tadacaktır diye buyrulmuştur. Bir gün ölümü hepimiz tadacağız. Bugünde Havva annemiz hayatını kaybetti. Ne mutlu ki ona böyle evlatlar geride bıraktı. Orası dönülmez bir yoldur. Bazen şehir dışına veya yurtdışına çıkarken bütün hazırlıklarımı yaparız. Pasaport lazımsa pasaport, döviz lazımsa döviz, elbise lazımsa elbise gereken bütün eşyalarımızı hazırlarız. Ama ne hikmetse ölüm için hazırlık yapmayız. Namazımızı kılmayız ibadetlerimizi yerine getirmeyiz. Bu çarşı bir kere kuruluyor ne lazımsa dünyadayken hayattayken kıymetini bilelim ve hazırlıklarımızı yani ibadetlerimizi yapalım” diye konuştu. Kılınan cenaze namazı sonrası Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın annesi Havva Altunay’ın naaşı Edirne Keşan’a defnedilmek üzere götürüldü ve burada aile mezarlığına defnedildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba