Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 1 Ocak 2013

Kaymakam Aksoy MHP’yi ziyaret etti

Arnavutköy Kaymakamı S. Hurrem Aksoy MHP Arnavutköy İlçe teşkilatını ziyaret ederek kaymakamlığın yaptığı projelerden bahsetti. Ziyarette MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan, Arnavuköy Belediyesi MHP Meclis Üyesi Remzi Aydoğdu, Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakkı Açıkgöz ve birçok partili hazır bulundu.

Aksoy projelerden bahsetti
Arnavutköy Kaymakamı S. Hurrem Aksoy kaymakamlığın yaptığı projelerden bahsederek, “2012 yılını komşu yılı ilan etmiştik. Eskiden komşuluk kültürü vardı ancak büyük şehirlere bakıldığında artık bu kültürü göremiyoruz. Üst katta oturan komşumuzu bile tanımıyoruz. Bir nasılsınız deyip hal hatır sormayı çok görüyoruz. Bu yüzden komşuluk kültürünü canlandırmak amacıyla Armakomşuder’i kurduk. Mahallemize şube açtık ve şube başkanlarımız başarıyla görevlerini yerine getiriyorlar. Bu konuda birçok organizasyonlar yapıldı. Sizlerinde bu konuda desteğinizi bekliyorum. Sadece kaymakamlık olarak Arnavutköy gibi yeni kurulan bir ilçenin yükünün altından kalkınmaz. Vatandaşlarımızın da bize destek olması lazım. Eğer vatandaşlarımız el ele verse ben inanıyorum ki 6 ayda Arnavutköy çok değişir. Hem kültür hem sevgi hoşgörü olarak birçok kazanç sağlarız. Sizi ziyarete daha önce gelecektim ancak binanız değiştiği için bugüne nasip oldu. Yeni parti binanız hayırlı olsun” diye konuştu. Kaymakam Aksoy daha sonra Askoder’in amaçları ve Askoder’in Arnavutköy’e kazandırdıklarına değindi. Arnvutköy’de ki okullarda akıllı tahta uygulamasının başlamasına da değinen Aksoy, “Akıllı tahta uygulaması bugünkü Fatih projesinin temelini oluşturdu” dedi. Bir partilinin sorusu üzerine hükümet konağına da değinen Aksoy, “Hükümet konağını kaymakamlık olarak biz kendimiz yapacağız. Planlamanın yapılmasını bekliyoruz ancak herhangi bir tarih veremem” diye konuştu.

Babacan, “Üzerimize düşeni yapmaya hazırız”
MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan ise, “Sayın kaymakamım ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız. MHP olarak biz çalışmalarınıza desteğimizi esirgemedik bundan sonra da üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız” diye konuştu. Daha sonra partililer Kaymakam S. Hurrem Aksoy’a Arnavutköy’ün ulaşım ve eğitim gibi temel sorunları hakkında sorular sordular.

Haber: Arif Sapmaz

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba